Τα τελευταία νέα για τις κάμερες των iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max

Νέο ρεπορτάζ για τα σχέδια της Apple
22 Μαΐου 2024 08:24
Τα τελευταία νέα για τις κάμερες των iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max

Στη δημοσιότητα έρχονται κι άλλες φήμες και ρεπορτάζ σχετικά με τα iPhone 16 της Apple και αυτή τη φορά έχουμε να κάνουμε με τα Pro μοντέλα και τις κάμερές τους.

Σύμφωνα με έναν leaker από το Weibo, τα iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max θα δουν μια μεγάλη αναβάθμιση στις κάμερες. Και τα δύο ακούγεται ότι θα λάβουν μία ολοκαίνουργια 48MP ultrawide κάμερα με περισσότερες δυνατότητες σε σχέση με το iPhone 15 Pro και το 15 Pro Max, ενώ και τα δύο μοντέλα θα έχουν πλέον τον 5X Tetraprism φακό.

Αυτές οι φήμες επιβεβαιώνουν για ακόμη μια φορά ότι το iPhone 16 Pro θα έχει φέτος 5X zoom στην κάμερά του, μιας και πέρυσι ο Tetraprism φακός ήταν αποκλειστικό προνόμιο στο iPhone 15 Pro Max. Από την άλλη, το iPhone 16 Pro Max δε θα δει κάποια αλλαγή στο ζουμ του.

Σε άλλα νέα, πριν από μερικές ημέρες έγινε γνωστό ότι η παραγωγή των νέων iPhone ξεκινάει. Σύμφωνα με τον έμπιστο insider, Ross Young, η παραγωγή των πάνελ για όλα τα iPhone 16 αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στον Ιούνιο, όπως ακριβώς έγινε και με τα iPhone 15, έτσι ώστε να είναι όλα έτοιμα για το λανσάρισμα του Σεπτεμβρίου.

iPhone 16: Όλα κυλούν ομαλά για να κυκλοφορήσουν τον Σεπτέμβριο

Ακούγεται επίσης ότι τα iPhone 16 και iPhone 16 Pro θα έχουν μεγαλύτερη παραγωγή μέσα στον Ιούνιο, με την μαζική παραγωγή των iPhone 16 Plus και iPhone 16 Pro Max να αυξάνεται περισσότερο στα μέσα του καλοκαιριού.

Φυσικά, να λάβετε όλα τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη καθώς μιλάμε για ρεπορτάζ και φήμες και τίποτα περισσότερο. Η Apple αναμένεται να ανακοινώσει τα iPhone 16 αυτόν τον Σεπτέμβριο.

Tags: