HUAWEI FreeClip: Τα ακουστικά που δε μοιάζουν με κανένα άλλο

Χάρη στον open-ear σχεδιασμό τους
29 Μαρτίου 2024 10:53
HUAWEI FreeClip: Τα ακουστικά που δε μοιάζουν με κανένα άλλο

Η Huawei παρουσιάζει τα νέας γενιάς ακουστικά HUAWEI FreeClip στην ελληνική αγορά, συνδυάζοντας καινοτόμο σχεδιασμό C-bridge, τεχνολογία ήχου ανοιχτού τύπου με Smart Wear Detection, μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας και πρωτοποριακό fashion design. Τα HUAWEI FreeClip είναι σχεδιασμένα για ακροατές που εκτιμούν τη σύγχρονη τεχνολογία και τη μόδα, προσφέροντας άνεση και στυλ σε καθημερινές δραστηριότητες όπως αθλητισμός, αναψυχή και εργασία.

Ο σχεδιασμός C-bridge των ακουστικών εξασφαλίζει άνεση και εργονομία, ενώ η τεχνολογία Smart Wear Detection προσαρμόζει αυτόματα την αναπαραγωγή ήχου στις προτιμήσεις του χρήστη, με το ίδιο ακουστικό να μπορεί να τοποθετηθεί είτε στο δεξί είτε στο αριστερό αυτί, αυξάνοντας δραματικά την αυτονομία τους ειδικότερα στους χρήστες που προτιμούν να φορούν ένα ακουστικό. Η ανθεκτικότητα των ακουστικών σε νερό, σκόνη και ιδρώτα τα καθιστά ιδανικά για χρήση και σε εξωτερικούς χώρους και σε αθλητικές δραστηριότητες.

Επιπλέον, η τεχνολογία αντίστροφων ηχητικών κυμάτων εξασφαλίζει καθαρό ήχο και αποτρέπει τη διαρροή ήχου, ενώ η έξυπνη τεχνολογία αντιστοίχισης ακουστικού εξαλείφει την ανάγκη για αναζήτηση του κατάλληλου ακουστικού για κάθε αυτί.

Να υπενθυμίσουμε πως όλα τα wearables της Huawei, είναι συμβατά με Android και iOS συσκευές.

Τα HUAWEI FreeClip είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά μέσω του επίσημου δικτύου καταστημάτων της Huawei, προσφέροντας ως δώρο το HUAWEI Band 8 μέχρι τις 11 Απριλίου ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.