Κάποιος αγόρασε επαγγελματική κάρτα της Apple με την υπογραφή του Steve Jobs για ένα αδιανόητο ποσό!

Συνεχίζονται οι δημοπρασίες με συλλεκτικά αντικείμενα
24 Μαρτίου 2024 11:10
Κάποιος αγόρασε επαγγελματική κάρτα της Apple με την υπογραφή του Steve Jobs για ένα αδιανόητο ποσό!

Πρόσφατα μάθαμε ότι μία επιταγή της Apple με την υπογραφή του Steve Jobs πουλήθηκε για ένα τεράστιο ποσό, λόγω της συλλεκτικής αξίας της. Τώρα, έγινε γνωστό ότι κάποιος αγόρασε μία επαγγελματική κάρτα της Apple, με την υπογραφή του πρώην CEO της, για χιλιάδες δολάρια.

Όπως μεταφέρει το wccftech, η γνωστή εταιρία δημοπρασιών, RR Auction, μόλις πούλησε μία συλλεκτική επαγγελματική κάρτα με την υπογραφή του Steve Jobs για 181.183 δολάρια. Ναι, καλά διαβάσατε. Κάποιος -μάλλον- λάτρης της Apple, αλλά και του ίδιου του αείμνηστου Steve Jobs, έδωσε πάνω από 180.000 δολάρια για να έχει στην κατοχή του την “business” κάρτα.

Πρόκειται για την πρώτη κάρτα της “Apple Computer” με το παλιό λογότυπο της εταιρίας που ήταν σχεδόν σε τέλεια κατάσταση. Αν αναρωτιέστε γιατί κατάφερε να πουληθεί σε μία τόσο μεγάλη τιμή, είναι επειδή ήταν από τις πρώτες επαγγελματικές κάρτες που βγήκαν που χρονολογείται από το 1983.

Δείτε φωτογραφία με την κάρτα παρακάτω:

Ένα ακόμη πράγμα που κάνει αυτή την κάρτα του Steve Jobs τόσο επιθυμητή από τους συλλέκτες και τους λάτρεις της Apple, είναι το γεγονός ότι έχει βαθμό "GEM MT 10", κάτι που σημαίνει ότι βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και τα γράμματα πάνω της φαίνονται τέλεια.

Για την ιστορία, με τα $181.183 δολάρια, θα μπορούσε κάποιος να αγοράσει περίπου 181 iPhone 15 Pro Max.