Έρχεται μια πολύ χρήσιμη λειτουργία στο Google Wallet!

Εμπλουτίζεται η εφαρμογή
10 Μαρτίου 2024 22:12
Έρχεται μια πολύ χρήσιμη λειτουργία στο Google Wallet!

Μια πολύ χρήσιμη λειτουργία έφτασε στο Google Wallet, όπως ανακοίνωσε ο αμερικανικός tech κολοσσός μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του. Συγκεκριμένα, το ψηφιακό πορτοφόλι των Android τηλεφώνων πλέον θα ανιχνεύει και θα προσθέτει αυτόματα εισιτήρια για προβολές ταινιών και boarding passes για αεροπορικές πτήσεις.

Φυσικά, το χαρακτηριστικό αυτό συνδέεται άμεσα με το Gmail. Το Google Wallet θα αναγνωρίζει και θα προσθέτει τα σχετικά πάσα, χωρίς να χρειάζεται καμία ενέργεια από το χρήστη, μόνο όταν έρχεται κάποια σχετική επιβεβαίωση στον Gmail λογαριασμό του. Αρχικά θα υποστηρίζονται οι περισσότερες παγκόσμιες αλυσίδες κινηματογράφων, καθώς και μεγάλες αεροπορικές εταιρίες, αλλά η Google τονίζει πως εργάζεται ενεργά για να βελτιώσει την υποστήριξη του χαρακτηριστικού.

Παράλληλα, η εφαρμογή εμπλουτίστηκε και μια ακόμη πολύ χρήσιμη λειτουργία. Πλέον οι χρήστες μπορούν να μεταφέρουν κάρτες/πάσα/εισιτήρια στη λίστα των αρχειοθετημένων και χειροκίνητα. Στο παρελθόν, οι κάρτες μεταφερόντουσαν στη σχετική ενότητα μόνο όταν η περίοδος χρήσης του είχε λήξει.

Tags: