Αλλάζει μια σελίδα της Google που βλέπουμε όλοι καθημερινά (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ξεκίνησε η σταδιακή διάθεση των αλλαγών
26 Φεβρουαρίου 2024 15:03
Αλλάζει μια σελίδα της Google που βλέπουμε όλοι καθημερινά (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Στο πλαίσιο ενός ευρύτερου εγχειρήματος ανανέωσης και βελτίωσης των υπηρεσιών της, η Google ξεκίνησε τώρα τη διάθεση της νέας ‘Sign In’ σελίδας της.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, αν πάτε να συνδεθείτε στο Gmail, στο YouTube, στο Drive ή σε οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία της Google, θα αντικρίσετε είτε ένα μήνυμα που αναφέρει πως ‘η νέα εμφάνιση θα είναι σύντομα διαθέσιμη’, είτε θα έρθετε άμεσα αντιμέτωποι με τη νέα αυτή εμφάνιση.

Η νέα σελίδα σύνδεσης, την οποία θα αρχίσουν σύντομα να βλέπουν εκατομμύρια χρήστες καθημερινά, μοιάζει αρκετά με την προηγούμενη, αλλά σύμφωνα με τη Google έχει καλύτερη διάταξη για όλες τις κατηγορίες οθονών, ακόμη και αν είναι πολύ μεγάλες ή wide. Οι αλλαγές ακολουθούν την Material 3 σχεδιαστική γλώσσα, δίνοντας περισσότερο χώρο στα στοιχεία του UI.

Στους σταθερούς υπολογιστές, η νέα σελίδα σύνδεσης περιλαμβάνει πλέον ένα μακρόστενο πλαίσιο στο κέντρο της, το οποίο έχει δύο στήλες. Στη μια εμφανίζεται το ‘G’ της Google, μαζί με μια σύντομη προτροπή. Στην άλλη στήλη υπάρχει το πλαίσιο για την εισαγωγή του e-mail ή του κινητού τηλεφώνου του χρήστη, καθώς και τα κουμπιά για τη συνέχεια στο επόμενο βήμα ή για τη δημιουργία νέου λογαριασμού.

Στις mobile συσκευές οι αλλαγές είναι λιγότερο ευδιάκριτες, αφού η διάταξη είναι προφανώς κάθετη, όπως ήταν δηλαδή μέχρι σήμερα.

Το μήνυμα που εμφανίζεται πλέον στην σελίδα σύνδεσης της Google:

Η νέα εμφάνιση της σελίδας σύνδεσης της Google:

Tags: