Στα 1.499 ευρώ το νέο τούμπανο τηλέφωνο της Xiaomi

Μάθαμε πόσο θα κοστίζουν τα Xiaomi 14 στην Ευρώπη
25 Φεβρουαρίου 2024 18:49
Στα 1.499 ευρώ το νέο τούμπανο τηλέφωνο της Xiaomi

Η Xiaomi παρουσίασε πριν από λίγη ώρα τα νέα τηλέφωνά της στην Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα στην Βαρκελώνη, όπου και εμείς, ως Unboxholics παρευρεθήκαμε για να τα δούμε από κοντά. Το event ήταν γεμάτο από πολλά νέα προϊόντα, αλλά το “main theme” ήταν τα Xiaomi 14 και Xiaomi 14 Ultra, δύο τηλέφωνα που υπόσχονται να εντυπωσιάσουν. 

Το πιο εντυπωσιακό τηλέφωνο από τα δύο είναι το Xiaomi 14 Ultra, το νέο high-end smartphone της εταιρίας με selling point τις κάμερές του. Ο κύριος αισθητήρας του είναι 1 ίντσας ο LYT-900 στα 50MP, με 14 stops NDR, 9.5 φορές βελτιωμένο HDR και περιβάλλεται από μεταβαλλόμενο διάφραγμα με μοτέρ 12-bit. 

Ωστόσο, μέσα από το ειδικό event μάθαμε και τις τιμές των δύο τηλεφώνων για την Ευρώπη. Σύμφωνα πάντα με την Xiaomi, το Xiaomi 14 θα κοστίζει 999 ευρώ στην Ευρώπη, ενώ η νέα ναυαρχίδα της, το Xiaomi 14 Ultra ξεκινάει από τα 1.499 ευρώ. 

Δείτε φωτογραφίες που τράβηξαν οι Unboxholics από το event:

Μάθετε τα πάντα γύρω από το Xiaomi 14 Ultra πατώντας εδώ. 

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Xiaomi 14 μπορείτε να το μάθετε κάνοντας κλικ εδώ. 

Αξίζει να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο, ότι οι τιμές των Xiaomi 14 και Xiaomi 14 Ultra μπορεί να διαφέρουν στην Ελλάδα, καθώς δεν έχουμε λάβει ακόμα επίσημο δελτίο Τύπου από την εταιρία για την χώρα μας. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσαν κάλλιστα και οι δύο συσκευές να κοστίζουν περισσότερα χρήματα στην Ελλάδα.  

Επίσης, όπως έχουμε δει στο παρελθόν, μπορεί μέσα σε αυτή την τιμή να συμπεριλαμβάνεται και κάποιο έξτρα δώρο από την Xiaomi μαζί με την αγορά των Xiaomi 14 και Xiaomi 14 Ultra. Εμείς θα σας ενημερώσουμε με σχετικό άρθρο όταν γίνει επίσημη η τιμή των smartphones στην Ελλάδα. 

Tags: