Εμφανίστηκε ένα νέο προϊόν από την Xiaomi στην Ευρώπη

Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα
23 Φεβρουαρίου 2024 10:11
Εμφανίστηκε ένα νέο προϊόν από την Xiaomi στην Ευρώπη

Το Xiaomi Watch 2 φαίνεται πως έχει ανέβει ήδη για προπαραγγελία σε διάφορα καταστήματα της Ευρώπης, αν και ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα καταφθάσει στην Ελλάδα, αφού δεν έχει παρουσιαστεί επίσημα από την εταιρία. Σύμφωνα με πληροφορίες που φέρνει στη δημοσιότητα το GSMArena, στην Γερμανία, το νέο smartwatch της Xiaomi, αναμένεται να γίνει διαθέσιμο από τη 1 έως και τις 4 του Μαρτίου. 

Το έξυπνο ρολόι της Xiaomi κοστίζει από 200 ή και 220 ευρώ και έρχεται με μία AMOLED οθόνη στις 1.43 ίντσες και ανάλυσης 466x466, αλλά και τον Snapdragon W5+ Gen 1 της Qualcomm για επεξεργαστή. Επίσης τρέχει με το Wear OS, ενώ φυσικά και θα βρείτε GPS, μετρητή καρδιακών παλμών, αλλά και μετρητή για να μετράτε το οξυγόνο στο αίμα. 

Το Xiaomi Watch 2 έχει πιστοποίηση για το νερό (5 ATM), ενώ η έκδοση των 46mm είναι από αλουμίνιο και όχι από ανοξείδωτο χάλυβα που είδαμε στο πιο ακριβό ρολόι το Watch 2 Pro. Φυσικά, υπάρχει συνδεσιμότητα για Bluetooth 5.2, Wi-Fi και NFC για να κάνετε πληρωμές εύκολα και γρήγορα.  

Όσον αφορά την μπαταρία του, το Xiaomi Watch 2 κυμαίνεται στα ίδια νερά με το Pro μοντέλο, αφού σύμφωνα με το εν λόγω site, η μπαταρία κρατάει έως και 65 ώρες με μία φόρτιση.  

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: