Cosmote: Προβλήματα σε τηλεφωνία και ίντερνετ σε περιοχές της Β. Ελλάδας [ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

Στην ανακοίνωσή της αναφέρει ότι κόπηκαν δύο κεντρικά καλώδια
18 Φεβρουαρίου 2024 23:17
Cosmote: Προβλήματα σε τηλεφωνία και ίντερνετ σε περιοχές της Β. Ελλάδας [ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζει το δίκτυο της Cosmote στο σύνολό του σε πολλές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, τα οποία σύμφωνα με μαρτυρίες αναγνωστών του Unboxholics.com ξεκίνησαν από το μεσημέρι τις Κυριακής. 

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η εταιρία, τα πρόβληματα oφείλονται σε δύο κομμένα κεντρικά καλώδια στον κορμό του δικτύου και σε διαφορετικά σημεία, με αποτέλεσμα να έχει κοπεί το ίντερνετ αλλά και η τηλεφωνία, σε περιοχές της Ροδόπης, της Ξάνθης, του Έβρου αλλά και του Κιλκίς και των Σερρών. 

Ακολουθεί η ανακοίνωση της COSMOTE: 

"Η COSMOTE ενημερώνει ότι λόγω του ότι κόπηκαν δύο κεντρικά καλώδια του δικτύου κορμού σε διαφορετικά σημεία, επηρεάζονται οι υπηρεσίες σταθερής και κινητής τηλεφωνίας σε περιοχές των Νομών Κιλκίς, Σερρών, Καβάλας, Δράμας, Ξάνθης, Ροδόπης και Έβρου, καθώς και σε Θάσο, Σαμοθράκη και Λήμνο.

Οι τεχνικοί της εταιρείας καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την αποκατάσταση της βλάβης το συντομότερο δυνατό.

Ζητούμε την κατανόηση των πελατών μας για την αναστάτωση."


[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 23:21] 

Πριν από μερικά λεπτά η Cosmote σε νέα της ανακοίνωση προς τους πελάτες της, μέσα από τη σελίδα της στο Facebook, γνωστοποίησε ότι διορθώθηκαν τα προβλήματα στο δίκτυό της, τόσο στην τηλεφωνία όσο και στο ίντερνετ, σε όλες τις πληγείσες περιοχές. 

Ακολουθεί η ενημέρωση από την Cosmote:

Update: Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους συνδρομητές μας ότι έχουν αποκατασταθεί οι υπηρεσίες σταθερής και κινητής τηλεφωνίας στις περιοχές των Νομών Κιλκίς, Σερρών, Καβάλας, Δράμας, Ξάνθης, Ροδόπης και Έβρου, καθώς και σε Θάσο, Σαμοθράκη και Λήμνο. Από την πρώτη στιγμή, οι τεχνικοί της εταιρείας βρέθηκαν και στα δύο σημεία όπου κόπηκαν τα κεντρικά καλώδια κορμού, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για την αποκατάστασή των βλαβών.