Διέρρευσαν τα specs του επόμενου “τούμπανου” Xiaomi smartphone

Αναμένεται να αποκαλυφθεί μέσα στο μήνα
18 Φεβρουαρίου 2024 13:23
Διέρρευσαν τα specs του επόμενου “τούμπανου” Xiaomi smartphone

Η Xiaomi θα ανακοινώσει μέσα στον Φεβρουάριο το επόμενο μεγάλο και "τούμπανο" τηλέφωνό της με την ονομασία Xiaomi 14 Ultra. Όπως ακούγεται, η συσκευή θα ανακοινωθεί στις 25 Φεβρουαρίου, αλλά μέσα από ένα γερμανικό blog μάθαμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το Xiaomi 14 Ultra θα έρθει εξοπλισμένο με το Snapdragon 8 Gen 3 SoC, με 16GB στη μνήμη RAM και 512GB στον αποθηκευτικό χώρο σε UFS 4.0, αν και σε ορισμένες περιοχές θα έρθει και μία έκδοση 1TB. Όσον αφορά την οθόνη, εδώ έχουμε μια AMOLED στις 6.73 ίντσες στα 1440p και 120Hz στο ρυθμό ανανέωσης για ομαλότερη κίνηση. Η οθόνη θα υποστηρίζει και HDR10+ και σαρωτή για το δακτυλικό αποτύπωμα πάνω στην οθόνη. 

Στο πίσω μέρος θα βρείτε ένα τεράστιο στρογγυλό περίβλημα που φιλοξενεί όλες τις κάμερες και τους σένσορες της συσκευής. Μέχρι στιγμής έγινε γνωστό ότι ο κεντρικός φακός έρχεται από την LEICA και θα είναι στα 50MP. Ωστόσο, να αναμένετε μία ultrawide κάμερα, έναν telescope φακό και έναν periscope telephoto. Η selfie ακούγεται πως θα ανέρχεται στα 32MP και θα μπορεί να καταγράψει 4K βίντεο. 

Το Xiaomi 14 Ultra θα έχει μία τεράστια μπαταρία στα 5.300mAh που θα φορτίζει με 90W ενσύρματα και 50W ασύρματα, ενώ άλλα χαρακτηριστικά και λειτουργίες που θα βρείτε είναι NFC, Bluetooth 5.4, Wi-Fi 7, USB-C, και dual-SIM υποδοχές. 

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Πηγή: GSMARENA

Tags: