Επίσημο το νέο τηλέφωνο της Xiaomi με τιμή κοντά στα 80 ευρώ!

Για όσους δε θέλουν να δώσουν μια περιουσία για ένα τηλέφωνο
14 Φεβρουαρίου 2024 12:52
Επίσημο το νέο τηλέφωνο της Xiaomi με τιμή κοντά στα 80 ευρώ!

Η Xiaomi μόλις ανακοίνωσε μία ολοκαίνουργια συσκευή, η οποία δε ζητάει μια περιουσία για να γίνει δική σας. Ο λόγος γίνεται για το Xiaomi Redmi A3 που έρχεται με ιδιαίτερο σχεδιασμό και “τρέχει” απευθείας με το Android 14 της Google. 

Το εν λόγω smartphone έχει στο εσωτερικό του τον Helio G36 επεξεργαστή, ενώ όσον αφορά τη μνήμη RAM θα κυκλοφορήσει σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις, με 3GB, 4GB και 6GB, όπως ακριβώς είδαμε και από τον προκάτοχό του, το A2. Αξίζει να αναφέρουμε, ότι η οθόνη του είναι LCD με HD+ ανάλυση στις 6.71 ίντσες. Υποστηρίζει 90Hz στο ρυθμό ανανέωσης για ομαλότερη κίνηση, ενώ η οθόνη προστατεύεται με Gorilla Glass 3. 

Στο πλαϊνό μέρος υπάρχει ο σαρωτής του δακτυλικού αποτυπώματος για να ξεκλειδώνετε τη συσκευή, ενώ μπροστά θα βρείτε και μία selfie κάμερα των 5MP με τυπικές επιδόσεις. 

Το Xiaomi Redmi A3 έχει δύο φακούς στο πίσω μέρος που βρίσκονται μέσα σε έναν τεράστιο κύκλο, με τον κεντρικό φακό να ανέρχεται στα 8MP και έναν ακόμα τυπικό σένσορα που δεν αποκαλύφθηκε ακόμα τι ακριβώς κάνει. Πίσω θα βρείτε και ένα LED flash που θα σας βοηθάει στις λήψεις τη νύχτα. 

Η συσκευή έχει 5.000mAh στην μπαταρία, η οποία μπορεί να φορτίσει μέσω USB-C και 10W φόρτισης, ενώ όσον αφορά τον ήχο θα έχετε τη δυνατότητα να συνδέσετε και ακουστικά με καλώδιο, αφού υπάρχει κανονικά 3.5mm headphone jack. 

Το Xiaomi Redmi A3 θα κυκλοφορήσει στις 23 Φεβρουαρίου (σε ορισμένες περιοχές) σε τρία διαφορετικά χρώματα Olive Green, Midnight Black και Lake Blue. Η τιμή για τα 3/64GB ανέρχεται στα 82 ευρώ, για τα 4/128GB στα 93 ευρώ και για τα 6/128GB στα 104 ευρώ.

Tags: