Η τεχνητή νοημοσύνη έφτασε στο Google Maps

Το πιο χρήσιμο bot;
02 Φεβρουαρίου 2024 12:42
Η τεχνητή νοημοσύνη έφτασε στο Google Maps

Η Google είναι έτοιμη να προσθέσει την παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη στο Google Maps και έχει δώσει μία early access πρόσβαση σε περιορισμένες περιοχές, σε χρήστες οι οποίοι είναι Local Guides. Στην πράξη, το νέο εργαλείο θα επιτρέπει στο χρήστη να μιλά στην εφαρμογή με φυσική γλώσσα για να ανακαλύψει νέα μέρη και τοποθεσίες.

Ο χρήστης θα μπορεί να ζητήσει φωνητικά από το Maps να του βρει για παράδειγμα ένα εστιατόριο το οποίο θα πληροί τις διατροφικές προτιμήσεις του ή τους περιορισμούς του. Η AI θα αναλύσει τις πληροφορίες που προσφέρονται από την κοινότητα Local Guides και θα εντοπίσει τις καλύτερες επιλογές.

Η Google υποστηρίζει πως το AI σύστημα θα λειτουργεί, όσο συγκεκριμένες ή ευρείες είναι οι ανάγκες σας. Επιπλέον, επειδή πρόκειται για παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη, θα θυμάται αυτά που σας αρέσουν και θα προσπαθεί να βρει αποτελέσματα που σας ταιριάζουν περισσότερο.

Μόλις οι πρώτοι χρήστες αρχίσουν να προσφέρουν feedback στην Google, η εταιρία θα διαθέσει το AI εργαλείο σε περισσότερους.