Η Galaxy AI θα γίνει διαθέσιμη σε 100 εκατομμύρια Samsung τηλέφωνα

Η αναβάθμιση έρχεται φέτος
31 Ιανουαρίου 2024 10:26
Η Galaxy AI θα γίνει διαθέσιμη σε 100 εκατομμύρια Samsung τηλέφωνα

Τα Galaxy S24 αποκαλύφθηκαν νωρίτερα μέσα στο μήνα και η κύρια ατραξιόν ήταν το νέο σύστημα τεχνητής νοημοσύνης Galaxy AI, η οποία τροφοδοτείται από το Google Cloud. Η εταιρία έχει ήδη επιβεβαιώσει πως η Galaxy AI θα έρθει σε παλαιότερα μοντέλα Samsung μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2024, αλλά τώρα δίνει περισσότερες λεπτομέρειες, ανακοινώνοντας πως η τεχνητή νοημοσύνη της Samsung θα διατεθεί σε 100 εκατομμύρια Galaxy συσκευές παγκοσμίως μέσα σε αυτήν τη χρονιά.

Ωστόσο ο Πρόεδρος της Samsung, TM Roh, τόνισε πως τα κόστη ανάπτυξης της Galaxy AI ήταν μεγάλα. Παρόλα αυτά, τα χαρακτηριστικά θα παραμείνουν δωρεάν μέχρι το 2025, αποκάλυψε όμως ότι ορισμένες δυνατότητες θα είναι επί πληρωμή.

Σύμφωνα με την ανάλυσή μας, υπάρχουν διάφορες ανάγκες στην mobile AI. Επομένως θα υπάρξουν καταναλωτές που θα είναι ικανοποιημένοι με τις δωρεάν δυνατότητες της AI. Αλλά θα υπάρχουν και πελάτες που θα θέλουν ισχυρότερες AI δυνατότητες τις οποίες θα μπορούν να τις πληρώσουν. Έτσι, στις μελλοντικές αποφάσεις μας θα λάβουμε υπόψιν αυτούς τους παράγοντες.