DJI Mic 2: Τα πιο διάσημα ασύρματα μικρόφωνα για content creators επιστρέφουν ακόμη καλύτερα

Με ΑΙ noise reduction και αρκετές βολικές βελτιώσεις
17 Ιανουαρίου 2024 18:27
DJI Mic 2: Τα πιο διάσημα ασύρματα μικρόφωνα για content creators επιστρέφουν ακόμη καλύτερα

Το DJI Mic είναι μαζί με τα RODE Wireless GO II, τα δύο πιο διάσημα σετ ασύρματων μικροφώνων για content creators αλλά και επαγγελματίες που θέλουν run'n'gun καταγραφή βίντεο.

Τώρα, ήρθε η ώρα η γνωστή εταιρία να παροσιάσει επίσημα τον διάδοχό τους, τα DJI Mic 2 τα οποία έρχονται με βολικές βελτιώσεις, αισθητές αναβθμίσεις και περισσότερες επιλογές για να τα προμηθευτεί κανείς, ενώ βγαίνουν τόσο σε λευκό όσο και σε μαύρο χρώμα με ημιδιάφανο περίβλημα κιόλας.

Μια από τις βολικότερες βελτιώσεις για τους content creators είναι η δυνατότητα απευθείας σύνδεσης του DJI Mic 2 με το smartphone είτε πρόκειται για Android ή iPhone, χωρίς να απαιτείται ο δέκτης. Ένα αβαντάζ του DJI Mic 2 που δεν συναντάται στον ανταγωνισμό και θα πρέπει να απαντηθεί. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορεί κανείς να αγοράσει ένα μεμονωμένο DJI Mic 2 μικρόφωνο με κόστος €99 και να ξεκινήσει να καταγράφει το περιεχόμενό του, ενώ αν θέλει μπορεί αργότερα να πάρει ξεχωριστά και έναν δέκτη για το ίδιο ποσό αλλά και τη θήκη φόρτισης για €69. 

Ωστόσο εάν χρησιμοποιηθεί με απευθείας σύνδεση στο Bluetooth του κινητού δεν μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την εξελιγμένη λειτουργία μείωσης θορύβων με ΑΙ. Επίσης διαθέτουν μια μεγαλύτερη 1.1 ιντσών οθόνη και μια "ροδέλα" για να κάνετε ευκολότερα ρυθμίσεις. Μάλιστα, περιλαμβάνει στο κουτί του τόσο το USB-C όσο και το Lightning αντάπτορα για να συνδέεται ο δέκτης στα iPhone και Android. 

H θήκη φόρτισής του επίσης βελτιώθηκε και προσφέρει 18 ώρες χρήσης με μία φόρτισης, τρεις ώρες παραπάνω από το προηγούμενο και η λειτουργεία καταγραφής των μικροφώνων πήγε από τις 5.5 στις 6 ώρες. 

Το σετ DJI Mic 2 με δύο μικρόφωνα, ένα δέκτη και την θήκη φόρτισης είναι διαθέσιμο ήδη στο κατάστημα της DJI στην τιμή των €359, ενώ με ένα δέκτη και έναν πομπό στην τιμή των €219

 

Tags: