Κάποιος έχει ήδη στα χέρια του το Samsung Galaxy S24 Ultra (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η συσκευή δεν έχει παρουσιαστεί καν
14 Ιανουαρίου 2024 11:48
Κάποιος έχει ήδη στα χέρια του το Samsung Galaxy S24 Ultra (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η Samsung ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη μεγάλη αποκάλυψη των επομένων τηλεφώνων της, αλλά φαίνεται ότι κάποιοι έχουν ήδη μία από τις τρεις νέες συσκευές της. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το Samsung Unpacked event έχει προγραμματιστεί για τις 17 Ιανουαρίου, στο οποίο θα αποκαλυφθούν μεταξύ άλλων τα Galaxy S24.

Πρόσφατα, σας ενημερώσαμε με σχετική είδηση ότι ένας κάτοχος του S24 Ultra ανέβασε βίντεο παρουσιάζοντας τη συσκευή πριν την ώρα της και τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν νέες εικόνες από έναν άλλο κάτοχο. Αναλυτικότερα, το γύρο του διαδικτύου κάνουν τις τελευταίες ώρες δύο φωτογραφίες που δείχνουν το Samsung Galaxy S24 Ultra στα χέρια ενός άλλου ανθρώπου.

Μάλιστα, ο συγκεκριμένος κάτοχος της συσκευής δείχνει μέχρι και τη συσκευασία του τηλεφώνου και μπορείτε να δείτε τις εικόνες παρακάτω:

Οι παραπάνω φωτογραφίες παρουσιάζουν την επερχόμενη ναυαρχίδα της Samsung σε ένα διαφορετικό-χρυσό χρώμα μαζί με το πλαίσιο από τιτάνιο που ακούγαμε όλους αυτούς τους μήνες ότι θα έχει.

Μερικές πληροφορίες για τα Samsung Galaxy S24:

Η Samsung φαίνεται πως στοχεύει στην εξισορρόπηση του κόστους παραγωγής, με τον Snapdragon 8 Gen 3 να είναι το highlight των τεχνικών προδιαγραφών αυτή τη φορά. Τα Galaxy S24 Plus και Ultra αναμένεται να μοιράζονται τη χωρητικότητα των 12GB, με το βασικό μοντέλο να ξεκινά από τα 8GB. Από πλευράς αποθηκευτικού χώρου, οι διαρροές υποδηλώνουν ότι θα υπάρχουν επιλογές με έως και 1TB εσωτερικής μνήμης για τη σειρά Galaxy S24, αν και παραμένει ασαφές αν θα υπάρχει δυνατότητα επέκτασης με κάρτα microSD. Οι επιλογές για το εισαγωγικό μοντέλο θα είναι 128GB και 256GB με μόνη επιλογή τα 8GB RAM, για το S24 Plus θα είναι 256GB και 512GB με μόνη επιλογή τα 12GB RAM και τέλος το S24 Ultra θα έρχεται ομοίως με μόνη επιλογή τα 12GB RAM και με επιλογές 256GB, 512GB ή 1TB για τον αποθηκευτικό χώρο.

Φυσικά, η εμφάνιση και όλα τα χαρακτηριστικά των συσκευών αναμένεται να αποκαλυφθούν επίσημα από την Samsung σε μερικές μέρες από σήμερα. Οπότε, για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο unboxholics.com.

Tags: