Διέρρευσε βίντεο από κάποιον που έχει ήδη το Galaxy S24 Ultra!

Και η φλατ οθόνη του ξεχωρίζει
12 Ιανουαρίου 2024 15:34
Διέρρευσε βίντεο από κάποιον που έχει ήδη το Galaxy S24 Ultra!

Βρισκόμαστε πλέον σε απόσταση αναπνοής από την επίσημη παρουσίαση του Galaxy S24 Ultra, της νέας Android ναυαρχίδας της Samsung και οι διαρροές συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς. Συγκεκριμένα, το γύρο του διαδικτύου κάνει τώρα ένα βίντεο από κάποιον που έχει ήδη στα χέρια του τη συσκευή και παρουσιάζει τον αλλαγμένο εξωτερικό της σχεδιασμό.

Το εν λόγω βίντεο δόθηκε στα φώτα της δημοσιότητας από τον γνωστό leaker Ice Universe, ο οποίος ωστόσο αποφάσισε να σβήσει την ανάρτησή του στο X (πρώην Twitter). Αν και σύντομο, το βίντεο μας δίνει μια ξεκάθαρη εικόνα των σχεδιαστικών αλλαγών που έχει υιοθετήσει η Samsung για το τελευταίο της μοντέλο. Ειδικότερα, η οθόνη του Galaxy S24 Ultra εμφανίζεται επίπεδη, με τις εναπομείνασες καμπύλες να είναι λεπτές και πολύ λιγότερο έντονες από ό,τι στα προηγούμενα μοντέλα. Αυτή η αλλαγή φαίνεται να αποτελεί συνέχεια της τάσης που ξεκίνησε με το περσινό Galaxy S23 Ultra, στο οποίο είχε ήδη μειωθεί η καμπυλότητα στις άκρες της οθόνης του.

Επιπλέον, το υλικό που διέρρευσε αναδεικνύει και άλλες βελτιώσεις στο σχεδιασμό του Galaxy S24 Ultra. Τα πλαίσια γύρω από την οθόνη είναι αισθητά λεπτότερα, συμβάλλοντας σε μια πιο κομψή συνολική εμφάνιση. Επιπλέον, και η εγκοπή της selfie κάμερας εμφανίζεται μικρότερη, καταλαμβάνοντας λιγότερο χρήσιμο χώρο.

Φυσικά, όλα αυτά αναμένεται να επισημοποιηθούν πολύ σύντομα, αφού η επίσημη αποκάλυψη έχει προγραμματιστεί για το πρώτο Unpacked event του 2024 στις 17 Ιανουαρίου.