Threads: Ο επικεφαλής του Instagram ζητά συγγνώμη για τα “σκουπίδια“ της πλατφόρμας

Θα διορθωθεί η χαμηλή ποιότητα προτεινόμενου περιεχομένου
07 Ιανουαρίου 2024 10:17
Threads: Ο επικεφαλής του Instagram ζητά συγγνώμη για τα “σκουπίδια“ της πλατφόρμας

Όσοι έσπευσαν να χρησιμοποιήσουν το Threads του Instagram από την κυκλοφορία του, ίσως να μην έχουν μείνει ικανοποιημένοι από το περιεχόμενο που τους προτείνει ο αλγόριθμος. Στην καλύτερη βλέπουν περιεχόμενο που δεν τους ενδιαφέρει και στη χειρότερη βλέπουν γύμνια, ρητορική μίσους και βία.

Σε ένα βίντεο που ανάρτησε στην πλατφόρμα ο επικεφαλής του Instagram, Adam Mosseri, ζήτησε συγγνώμη για τις προτάσεις χαμηλής ποιότητας” που επικρατούν στο Threads και τόνισε πως η ομάδα του εργάζεται για να διορθώσει την κατάσταση.

Το Threads αυτή τη στιγμή είναι γεμάτο με posts που έχουν στόχο να εκμαιεύσουν engagement από τους χρήστες, καθώς αυτοί προσπαθούν να αποκτήσουν περισσότερους ακολούθους στην νέα πλατφόρμα. Ωστόσο η κατάσταση έχει πάρει μία σκοτεινή τροχιά, καθώς οι χρήστες παραπονιούνται πως οι προτάσεις του αλγορίθμου έχουν περιεχόμενο μίσους, αναγκάζοντας πολλούς να κάνουν mute αρκετούς λογαριασμούς.

 

 
Post by @mosseri
View on Threads

Η Meta, μετά τη δήλωση του Mosseri, πρόσθεσε:

Πέρα από την αφαίρεση περιεχομένου που παραβιάζει τις οδηγίες χρήσης, ξέρουμε πως κάποιοι χρήστες βλέπουν αυτού του είδους το επαναλαμβανόμενο, χαμηλό ποιοτικά περιεχόμενο το οποίο δεν τους ενδιαφέρει και παίρνουμε μέτρα για να το αντιμετωπίσουμε.

Ποια είναι η δική σας εμπειρία έως τώρα από το Threads; Πείτε μας στα σχόλια.