Επίσημο το Honor X50 Pro με τεράστια μπαταρία!

Θα αποκαλυφθεί επίσημα τις επόμενες ημέρες
27 Δεκεμβρίου 2023 15:20
Επίσημο το Honor X50 Pro με τεράστια μπαταρία!

Η Honor αναμένεται να ανακοινώσει το επόμενο μεγάλο τηλέφωνό της με την ονομασία Honor X50 Pro. Παρόλο που ακόμα δεν έχει αποκαλυφθεί επίσημα, η εταιρία ανέβασε μία εικόνα στο γνωστό site Weibo που παρουσιάζει πώς ακριβώς θα μοιάζει η συσκευή.

Φαίνεται ότι οι υποψήφιοι αγοραστές του τηλεφώνου θα έχουν τη δυνατότητα να το προμηθευτούν σε δύο διαφορετικές αποχρώσεις, μία πράσινη και μία μαύρη, με κάποιες χρυσές λεπτομέρειες στο πίσω μέρος. Προς το παρόν δε γνωρίζουμε αν θα γίνει διαθέσιμο και σε άλλα χρώματα.

Το smartphone αναμένεται να έχει στο πίσω μέρος ένα στρογγυλό design που θα φιλοξενεί τις κάμερες, ενώ όπως μαθαίνουμε από την εικόνα που θα βρείτε παρακάτω, θα προσφέρει 5.800mAh στην μπαταρία, που είναι ένα εντυπωσιακό νούμερο. Επίσης η συσκευή θα έρθει με έναν Snapdragon 8+ επεξεργαστή, αν και προς το παρόν δε γνωρίζουμε ποιον ακριβώς.

Δείτε την εικόνα παρακάτω:

Σύμφωνα με φήμες, το Honor X50 Pro θα έχει μία μεγάλη οθόνη που θα φτάνει τις 6.78 ίντσες και θα είναι είτε OLED, είτε LCD. Προς το παρόν αυτές είναι και οι μοναδικές πληροφορίες για το τηλέφωνο, το οποίο θα αποκαλυφθεί και επίσημα τις επόμενες ημέρες. Οπότε, για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: