Η επόμενη μεγάλη ενημέρωση έρχεται στα Xiaomi – Πότε και ποια τηλέφωνα θα την λάβουν;

Θα πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή
18 Δεκεμβρίου 2023 23:06
Η επόμενη μεγάλη ενημέρωση έρχεται στα Xiaomi – Πότε και ποια τηλέφωνα θα την λάβουν;

Η Xiaomi ανακοίνωσε πριν από λίγα λεπτά ότι πολύ σύντομα κάποια τηλέφωνά της θα λάβουν την επόμενη αναβάθμιση λογισμικού που θα έρθει με την ονομασία HyperOS. Η εταιρία ανακοίνωσε αυτή την ενημέρωση τον περασμένο Οκτώβριο μαζί με τα Xiaomi 14 στην Κίνα και πλέον ξέρουμε και το παράθυρο κυκλοφορίας του.

Αρχικά, η εταιρία δήλωσε ότι το HyperOS θα αρχίσει να γίνεται διαθέσιμο παγκοσμίως από το πρώτο τρίμηνο του 2024, οπότε οι χρήστες αναμένεται να το δουν από τον Ιανουάριο έως και τον Μάρτιο της επόμενης χρονιάς. Ωστόσο, ποια τηλέφωνα θα το λάβουν; Όπως επισημαίνει η εταιρία, τη νέα τεράστια αναβάθμιση θα τη λάβει το Xiaomi 13 Ultra, το Xiaomi 13 Pro, το Xiaomi 13, το Xiaomi 13T Pro, το Xiaomi 13T, το Redmi Note 12, το Redmi Note 12S, αλλά και το Xiaomi Pad 6. Επίσης, αυτό το update θα το λάβει και το Poco F5.

Το HyperOS, εκτός από μία οπτική ανανέωση είναι πιο γρήγορο και πιο ελαφρύ από το γνωστό σε όλους MIUI.

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση της Xiaomi και της Poco:

Η Xiaomi αντικατέστησε το MIUI με το HyperOS όταν ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου Xiaomi 14. Η αποκάλυψη του HyperOS σηματοδοτεί μια σημαντική αλλαγή για τον κινεζικό τεχνολογικό γίγαντα, καθώς γίνεται το προεπιλεγμένο λειτουργικό σύστημα για όλα τα smartphones του, Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.