Το νέο τηλέφωνο της Xiaomi έρχεται με ιδιαίτερο σχεδιασμό και μία τιμή για όλους!

Γνωρίστε το Redmi 13R 5G
08 Δεκεμβρίου 2023 15:55
Το νέο τηλέφωνο της Xiaomi έρχεται με ιδιαίτερο σχεδιασμό και μία τιμή για όλους!

Η Xiaomi μόλις ανακοίνωσε μία νέα συσκευή της που θα κυκλοφορήσει σήμερα στην Κίνα, η οποία απευθύνεται κυρίως σε εκείνους που δε θέλουν να δώσουν πολλά χρήματα για ένα τηλέφωνο. Ο λόγος γίνεται για το Xiaomi Redmi 13R 5G που έρχεται με ιδιαίτερο σχεδιασμό και μία τιμή στα 130 ευρώ.

Το τηλέφωνο έχει μια μεγάλη LCD οθόνη στις 6.7 ίντσες που υποστηρίζει και 90Hz στο ρυθμό ανανέωσης για ομαλότερη κίνηση, ενώ όσον αφορά την μπαταρία του, αυτή φτάνει τα 5.000mAh και φορτίζει με 18W, αν και μέσα στο κουτί θα υπάρχει μόνο ένας charger των 10W.

Tο Redmi 13R 5G έχει στο εσωτερικό του τον Dimensity 6100+, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχουν πολλές επιλογές όσον αφορά τη μνήμη RAM και τον αποθηκευτικό χώρο. Και αυτό διότι θα μπορείτε να το προμηθευτείτε μόλις με 4GB RAM και 128GB στον χώρο αποθήκευσης. Ωστόσο, η συσκευή υποστηρίζει dual sim, ενώ υπάρχει και υποδοχή για microSD.

To Redmi 13R 5G είναι σχεδόν το ίδιο τηλέφωνο με το Redmi 13C 5G που είδαμε πρόσφατα και για αυτό το λόγο, στο πίσω μέρος θα βρείτε μία 50MP AI camera τυπικών επιδόσεων. Η συσκευή έρχεται σε τρία χρώματα Black, Green και Purple και έχει έναν ιδιαίτερο σχεδιασμό στο πίσω μέρος, όπου το σημείο που φιλοξενούνται οι κάμερες είναι αρκετά μεγάλο και μαύρο στο χρώμα του.

Tags: