Spotify Wrapped: Έγινε τόσο δημοφιλές που φέτος “κλάταρε“ για χιλιάδες κόσμο

Αντιμετωπίσατε και εσείς προβλήματα ανοίγοντας το φετινό Wrapped;
29 Νοεμβρίου 2023 22:49
Spotify Wrapped: Έγινε τόσο δημοφιλές που φέτος “κλάταρε“ για χιλιάδες κόσμο

Χιλιάδες χρήστες στα social media παραπονέθηκαν για σοβαρά προβλήματα όταν άνοιγαν το φετινό Spotify Wrapped, όπου κάθε χρόνο κάνει μια ψυχαγωγική ανασκόπηση στα ακούσματα του εκάστοτε χρήστη αποκαλύπτοντας πολλά από τα γούστα και έτσι γίνεται ντόρος μεταξύ τους, ειδικά όταν αναρτούνται στα Stories του Instagram. 

Όταν πατούσε κάποιος χρήστης τον σύνδεσμο για την σελίδα του Spotify.com/Wrapped τους εμφάνιζε το κλασικό "500 Internal Server Error" μήνυμα, είτε το άνοιγαν από desktop είτε από smartphone. Φαίνεται πως από την τεράστια ζήτηση και δημοφιλία που απέκτησε ανά τα χρόνια το Spotify Wrapped, φέτος ήταν και η χρονιά που... "κλάταρε". 

Φυσικά οι χρήστες αναρτούσαν τα παράπονά τους μέσω διαφόρων memes ειδικά στο Χ (πρώην Twitter) για το γεγονός ότι δεν μπορούσαν να δουν το δικό τους Wrapped. Δείτε μερικά από τα tweets παρακάτω: 

Τα πιο σοβαρά προβλήματα όμως λύθηκαν τις τελευταίες ώρες, αν και ακόμη κάποιοι χρήστες φαίνεται να μην μπορούν να μοιραστούν σωστά τα αποτελέσματα του Spotify Wrapped τους. 

Για την ιστορία, η viral marketing καμπάνια του Spotify όπου ο κάθε χρήστης μοιράζεται με τον υπόλοιπο κόσμο τα μουσικά του γούστα σε περίοδο ενός έτους, ξεκίνησε από το 2016.