Το Spotify Wrapped 2023 ξεκίνησε - Βγάλτε τα μουσικά σας γούστα στη φόρα

Με ένα νέο χαρακτηριστικό για φέτος - Δείτε πώς θα το κάνετε και εσείς
29 Νοεμβρίου 2023 20:06
Το Spotify Wrapped 2023 ξεκίνησε - Βγάλτε τα μουσικά σας γούστα στη φόρα

Ήρθε αυτή η στιγμή που τα Stories σας στο Instagram θα γεμίσουν με εκείνα τα στατιστικά και τις καρτέλες του τι άκουσε ο καθένας στο Spotify του.

Ναι, λοιπόν, σε περίπτωση που δεν το πήρατε ακόμη χαμπάρι, ξεκίνησε το Spotify Wrapped 2023 και είναι η στιγμή που βγάζουν όλοι στη φόρα τα μουσικά τους ακούσματα για την χρονιά που πέρασε και συνήθως ανακαλύπτονται εκπλήξεις, οι οποίες αν μη τι άλλο θα σχολιαστούν από τους γνωστούς σας. 

Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε πώς να κάνετε το δικό σας "Spotify Wrapped", πρώτον φροντίστε να έχετε ενημερωμένη την εφαρμογή του Spotify σε Android ή iOS ή την αντίστοιχη desktop εφαρμογή για Windows/Mac. Έπειτα, υπάρχουν δύο τρόποι: ο ένας από το κουμπί "Wrapped" στην λωρίδα δίπλα από τη μουσική, τις playlist και τα podcast σας και ο δεύτερος μέσα από το ειδικό χρωματιστό banner εντός της εφαρμογής που φιγουράρει αυτές τις ώρες. 

Για φέτος υπάρχουν δύο θετικά νέα "στατιστικά" του Spotify, καθώς και φέτος βρήκε κάτι για να φρεσκάρει αυτή την ανασκόπηση που είναι προσωπική για κάθε χρήστη. Στο πρώτο νέο χαρακτηριστικό σας τοποθετεί σε μία "μουσική πόλη" βάσει των ακουσμάτων σας και στο δεύτερο θα δείτε ένα προσωποποιημένο μήνυμα από τον Νο.1 καλλιτέχνη σας όπου θα σας ευχαριστεί για την στήριξή σας. 

Κάντε το Spotify Wrapped 2023 πατώντας εδώ.