Αυτό το δαχτυλίδι θέλει να αντικαταστήσει το smartwatch σας

Η νέα πρόταση της Omate
22 Νοεμβρίου 2023 22:07
Αυτό το δαχτυλίδι θέλει να αντικαταστήσει το smartwatch σας

Η Omate ανακοίνωσε το Ice Ring, ένα δαχτυλίδι που δεν είναι ένα απλό κόσμημα, αλλά κάτι πολύ περισσότερο. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία ανακοίνωσε το smart ring της που έρχεται με έναν λεπτό και μίνιμαλ σχεδιασμό και θέλει να αντικαταστήσει τα smartwatches, για όσους δε θέλουν να φοράνε ρολόι στον καρπό τους.

Το Ice Ring της Omate συμπεριλαμβάνει διάφορες λειτουργίες και μπορεί να μετρήσει τους καρδιακούς παλμούς, τον ύπνο, το οξυγόνο στο αίμα και πολλά ακόμα. Η εταιρία δήλωσε ότι θα φέρει και πολλά νέα χαρακτηριστικά που βλέπουμε συνήθως σε ακριβά smartwatches, όπως τη μέτρηση του στρες, την παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης, ενώ θα περιλαμβάνει και λειτουργίες για άθληση, GPS, Google Maps και άλλα.

Όσον αφορά τον ύπνο, το Ice Ring μετράει και τα τέσσερα στάδιά του, από το πόσο deep sleep κάνατε, μέχρι και το REM. Μάλιστα, όλες τις μετρήσεις σας θα μπορείτε να τις παρακολουθείτε μέσα από την ειδική εφαρμογή που υπάρχει για τα Android και τα iPhone.

Το Ice Ring τρέχει με τον GR5515GGBD επεξεργαστή της Goodix και παράλληλα έρχεται με πιστοποίηση IP68 και ζυγίζει 2.9 γραμμάρια. Επιπροσθέτως, έχει Bluetooth 5.1, 20mAh μπαταρία και μπορεί να κρατηθεί «ζωντανό» από 4 έως και 6 ημέρες.

Το Ice Ring της Omate θα κυκλοφορήσει τους πρώτους μήνες του 2024 και θα μπορείτε να το προμηθευτείτε σε μαύρο, ασημί και χρυσό χρώμα και η τιμή του φτάνει τα 199 ευρώ.