Τα iPhone 16 Pro και Pro Max θα είναι…μεγαλύτερα!

Θα έχουν αρκετά μεγαλύτερη οθόνη
21 Νοεμβρίου 2023 08:31
Τα iPhone 16 Pro και Pro Max θα είναι…μεγαλύτερα!

Στις 20 Νοεμβρίου σάς ενημερώσαμε με σχετική είδηση για νέες φήμες που αναφέρουν ότι τα απλά iPhone 16 δε θα έρθουν με την ProMotion τεχνολογία της Apple. Τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε ένα νέο ρεπορτάζ που ισχυρίζεται ότι η εταιρία πρόκειται να “μεγαλώσει” κι άλλο τα επόμενα Pro μοντέλα της, δηλαδή το iPhone 16 Pro και το iPhone 16 Pro Max.

Σύμφωνα με νέες φήμες που έρχονται στη δημοσιότητα από το GSMarena, η Apple πρόκειται να αλλάξει τις αναλογίες της οθόνης στα επόμενα μεγάλα τηλέφωνά της. Αναλυτικότερα, ακούγεται ότι το iPhone 16 Pro θα έχει μία μεγαλύτερη οθόνη που θα αγγίζει τις 6.27 ίντσες, ένα νούμερο μεγαλύτερο από αυτό του iPhone 15 Pro για παράδειγμα.

Επιπροσθέτως, το iPhone 16 Pro Max θα είναι σχεδόν σαν ένα iPad Mini, αφού θα φτάνει τις 6.86 ίντσες. Να σας υπενθυμίσουμε ότι το iPhone 15 Pro έχει 6.1 ίντσες αναλογία οθόνης, ενώ το iPhone 15 Pro Max τις 6.7. Πρόκειται για μία αρκετά σημαντική αύξηση που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην εμπειρία του χρήστη μιας και θα μιλάμε για μεγαλύτερα τηλέφωνα.

Οι φήμες λένε επίσης ότι μιλάμε για ένα LTPO πάνελ με τα δύο τηλέφωνα να υποστηρίζουν κανονικά την ProMotion τεχνολογία που θα φτάνει τα 120Hz στο ρυθμό ανανέωσης. Η Apple δεν πρόκειται να αποχωριστεί το Dynamic Island και θα πρέπει να το περιμένετε ξανά σε όλα τα μοντέλα της που αναμένεται να αποκαλυφθούν τον Σεπτέμβριο του 2024.

Φυσικά, μιας και μιλάμε για φήμες, καλό θα ήταν να λάβετε όλα τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη μέχρι να ανακοινωθεί κάτι από την ίδια την Apple.

Tags: