Ημερομηνία για το πότε θα αποκαλυφθεί το OnePlus 12

Σε μερικές ημέρες η παρουσίασή του
20 Νοεμβρίου 2023 14:24
Ημερομηνία για το πότε θα αποκαλυφθεί το OnePlus 12

Η OnePlus ετοιμάζεται πυρετωδώς για τα 10 χρόνια της στην αγορά και μόλις ανακοίνωσε το επόμενο μεγάλο event της. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία αποκάλυψε ότι το επόμενο μεγάλο showcase της θα πραγματοποιηθεί στις 4 του Δεκεμβρίου στο Shenzhen στην Κίνα.

Τι θα αποκάλυψε, όμως, εκεί; Το νέο event της OnePlus είναι πολύ σημαντικό, καθώς αναμένεται να ανακοινώσει επίσημα το OnePlus 12, το οποίο θα παρουσιαστεί από τον CEO και ιδρυτή της εταιρίας, Pete Lau.

Τους τελευταίους μήνες έχουν κυκλοφορήσει διάφορες φήμες σχετικά με το OnePlus, οι οποίες μεταξύ άλλων έλεγαν ότι θα δουν ένα LTPO OLED πάνελ στις 6.82 ίντσες, με ανάλυση 1440x3168 και 2.600 nits στη μέγιστη φωτεινότητα.

Επίσης, ακούγεται ότι η επόμενη ναυαρχίδα θα έρθει με έναν ολοκαίνουργιο κεντρικό φακό από την Sony, που είναι dual-layer στα 48MP και έχει την ονομασία Lytia 808. Επίσης, θα υπάρχει και ένας telephoto φακός στα 64MP (OV64B) με 3x optical zoom. Όσον αφορά τον υπερευρυγώνιο φακό αυτός θα φτάνει τα 48MP.

Επίσης, άλλες πηγές φανερώνουν ότι μιλάμε για ένα τηλέφωνο που θα έχει στο εσωτερικό του τον πανίσχυρο Snapdragon 8 Gen 3 επεξεργαστή της Qualcomm, 100W στη φόρτιση και θα τρέχει απευθείας με το ColorOS 14 που θα είναι φυσικά βασισμένο στο Android 14. Η τελευταία πληροφορίες όσον αφορά την Κίνα, στα δικά μας μέρη αναμένεται με το OxygenOS 14.

Tags: