Galaxy AI: Η Samsung φέρνει την τεχνητή νοημοσύνη στα τηλέφωνά της

“Θα μεταμορφώσει την καθημερινή εμπειρία σας”
10 Νοεμβρίου 2023 10:21
Galaxy AI: Η Samsung φέρνει την τεχνητή νοημοσύνη στα τηλέφωνά της

Η Samsung αποκάλυψε μία “νέα εποχή της Galaxy AI” η οποία έρχεται στα τηλέφωνα της εταιρίας και θα χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να μεταφράζει σε ζωντανό χρόνο τις τηλεφωνικές κλήσεις.

Το Galaxy AI είναι μία ολοκληρωμένη AI εμπειρία για κινητά, η οποία τροφοδοτείται τόσο από AI ανεπτυγμένη από τη Samsung στη συσκευή, όσο και από AI στο cloud η οποία αναπτύχθηκε από ανοιχτές συνεργασίες με ηγέτες της βιομηχανίες που μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες. Θα μεταμορφώσει την καθημερινή εμπειρία σας με το κινητό, με την ασφάλεια και ιδιωτικότητα που προσφέρουν οι Galaxy συσκευές.

Το “AI Live Translate Call” θα ενσωματωθεί στην εφαρμογή τηλεφώνου της Samsung. Οι μεταφράσεις με ήχο και κείμενο θα εμφανίζονται σε πραγματικό χρόνο καθώς μιλάτε και η όλη μετάφραση θα λαμβάνει χώρα στη συσκευή, προσφέροντας ασφάλεια στην επικοινωνία.

Το χαρακτηριστικό θα γίνει διαθέσιμο στις αρχές της επόμενης χρονιάς, οπότε αναμένουμε να το δούμε στη σειρά Galaxy S24.

Πέρα από τις AI μεταφράσεις, η Samsung αναπτύσσει το δικό της μοντέλο παραγωγικής τεχνητής νοημοσύνης με την ονομασία “Gauss”, το οποίο προφανώς θα υπάρχει στα νεότερα μοντέλα της.

Η τεχνολογία των κινητών έχει την εκπληκτική δύναμη να αναπτύξει τη σύνδεση, την παραγωγικότητα, τη δημιουργικότητα και πολλά ακόμα για ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, αλλά έως τώρα δεν έχουμε δει ακόμα την AI στα κινητά να προσφέρει με τρόπους που έχουν σημασία. Το Galaxy AI είναι η πιο ολοκληρωμένη προσφορά μας έως σήμερα και θα αλλάξει τον τρόπο που σκεφτόμαστε τα τηλέφωνα για πάντα.