Η Daihatsu αποκάλυψε ένα modular 3D printed ηλεκτρικό όχημα (ΕΙΚΟΝΕΣ+ΒΙΝΤΕΟ)

Βγαλμένο από βιντεοπαιχνίδι
06 Νοεμβρίου 2023 09:44
Η Daihatsu αποκάλυψε ένα modular 3D printed ηλεκτρικό όχημα (ΕΙΚΟΝΕΣ+ΒΙΝΤΕΟ)

Η Daihatsu αποκάλυψε το νέο της καινοτόμο ηλεκτρικό όχημα κατά τη διάρκεια του Japan Mobility Show 2023, το me:MO. Πρόκειται για ένα όχημα που μοιάζει βγαλμένο από κάποιο βιντεοπαιχνίδι, καθώς είναι modular και μπορεί να προσφέρει μεγάλα επίπεδα προσαρμογής στα εκάστοτε γούστα του χρήστη, ο οποίος μπορεί να τροποποιήσει τόσο το εσωτερικό του οχήματος όσο και την εξωτερική εμφάνιση. Η Daihatsu προσφέρει μάλιστα συμβατότητα με 3D printed ανταλλακτικά, επιτρέποντας στους κατόχους να σχεδιάσουν και να εγκαταστήσουν τα δικά τους κομμάτια.

Η Daihatsu επαναπροσδιορίζει τη σχέση μεταξύ οχημάτων και ανθρώπων. Το me:MO κάνει δυνατή αυτή τη φιλοσοφία προσφέροντας ένα διαρκές ταξίδι για τους κατόχους. Οι οδηγοί μπορούν να τροποποιήσουν το σχεδιασμό του οχήματος άμεσα, για να ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους. Το εσωτερικό του me:MO είναι ιδιαίτερα προσαρμόσιμο, επιτρέποντας τόσο επιλογές μονής θέσης όσο και επεκτεινόμενη διάταξη καθισμάτων για χρήση από οικογένειες.

Η Daihatsu έχει προσφέρει μία modular δομή τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό του οχήματος, διασφαλίζοντας πως οι μετατροπές δεν παραμένουν απλά αισθητικές αλλά μπορούν να γίνουν και λειτουργικές. Με αυτήν την προσέγγιση ελπίζει να αυξήσει τη διάρκεια ζωής του οχήματος, καθώς μπορεί να διαμορφωθεί κατάλληλα στα διαφορετικά στάδια της ζωής του ιδιοκτήτη.