iPhone: Αν έχετε πρόβλημα με το Wi-Fi, η Apple έχει καλά νέα

Έρχεται λύση
31 Οκτωβρίου 2023 23:09
iPhone: Αν έχετε πρόβλημα με το Wi-Fi, η Apple έχει καλά νέα

Από τη στιγμή που το iOS 17 κυκλοφόρησε πριν μερικές εβδομάδες, συνοδεύοντας στην αγορά τα iPhone 15, πολλοί χρήστες έχουν κάνει παράπονα στα social media και σε forums, πως τα iPhones τους αντιμετωπίζουν θέματα με το Wi-Fi. Ειδικότερα, υπάρχουν πολλαπλές αναφορές για ξαφνικές αποσυνδέσεις που δεν εξηγούνται αφού υπάρχει κάλυψη σήματος, καθώς και μειωμένες ταχύτητες σε σχέση με το παρελθόν. Αν και δεν υπάρχουν ξεκάθαρες ενδείξεις για το πόσο διαδεδομένα είναι τα προβλήματα, τα καλά είναι πως σύντομα θα αποτελούν παρελθόν.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το μέσο iClarified έστειλε ένα bug report σχετικά με το ζήτημα μέσα από τα επίσημα κανάλια επικοινωνίας της Apple και ο αμερικανικός κολοσσός απάντησε με θετικά νέα. Συγκεκριμένα, η εταιρία επιβεβαίωσε πως έχει γνώση του θέματος, αφού επισήμανε πως το έχει ήδη λύσει με την πρώτη developer beta έκδοση του επερχόμενο iOS 17.2. Η Apple δε μοιράστηκε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη φύση του, όπως για παράδειγμα το λόγο που το προκαλούσε, αλλά σίγουρα είναι ενθαρρυντικό πως θα διευθετηθεί προσεχώς.

Το iOS 17.2, η επόμενη μεγάλη αναβάθμιση του λειτουργικού συστήματος των iPhone, αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή το Δεκέμβριο για όλους, αφού ολοκληρωθούν με επιτυχία οι δοκιμές των beta εκδόσεων. Πέρα από την επίλυση των ζητημάτων του Wi-Fi, η ενημέρωση θα φέρει και διάφορα ακόμη νέα χαρακτηριστικά, όπως η Journal εφαρμογή που έχει υποσχεθεί η εταιρία, αλλαγές για το Apple Music, νέες επιλογές για το Action κουμπί των iPhone 15 Pro, καινούργια widgets και πολλά ακόμη.

Αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με το update μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.