Δείτε ζωντανά το μεγάλο event της Google, με Pixel 8, Android 14, κ.α.

Σε λίγες ώρες από τώρα
04 Οκτωβρίου 2023 13:03
Δείτε ζωντανά το μεγάλο event της Google, με Pixel 8, Android 14, κ.α.

Μετά την πρόσφατη παρουσίαση και κυκλοφορία των iPhone 15 της Apple, τώρα τη σκυτάλη παίρνει η Google για να παρουσιάσει τις δικές της προτάσεις για φέτος.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, σήμερα, Τετάρτη 4 Οκτωβρίου στις 17:00 ώρα Ελλάδος, αναμένεται να πραγματοποιηθεί το ‘Made By Google '23’ ζωντανά στη Νέα Υόρκη. Στο συγκεκριμένο σόου η Google θα παρουσιάσει αναλυτικά τα ολοκαίνουργια Pixel 8 και Pixel 8 Pro, τη νέα γενιά του Pixel Watch ρολογιού και μια νέα έκδοση για τα ασύρματα Pixel earbuds της. Όλες οι νέες αυτές συσκευές, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του κολοσσού, θα αποτελούν το σταυροδρόμι που η AI αιχμής συναντιέται με το hardware και το software.

Παράλληλα, στο σόου αναμένεται να μάθουμε και την τελική ημερομηνία κυκλοφορίας του Android 14, καθώς άλλες πληροφορίες για το λειτουργικό σύστημα. Για όλα αυτά και όποιες τυχόν εκπλήξεις επιφυλάσσει η Google, μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά το σόου μέσα από τον player που ακολουθεί.

Δείτε ζωντανά το Made By Google '23 σόου:

Βέβαια, μέσα στις τελευταίες ημέρες έχουν διαρρεύσει σχεδόν τα πάντα για τα νέα τηλέφωνα της Google, τα οποία για παράδειγμα ακούγεται πως θα έχουν φέτος οθόνες των 120Hz, το αναβαθμισμένο Tensor G3 chipset και τις καλύτερες κάμερες από κάθε άλλο Pixel, χάρη στις AI λειτουργίες τους. Υπάρχουν μάλιστα και πληροφορίες πως η Google σκοπεύει να αυξήσει την τιμή κατά $100, δηλαδή στα $699 για το εισαγωγικό Pixel 8 μοντέλο.

Φυσικά, δεν έχει νόημα πλέον να συζητάμε ακόμη για φήμες, αφού σε μερικές ώρες από τώρα όλα θα είναι επίσημα.