Sponsored By Cosmote

“YOU.MADE BY YOU”. Ένα ταξίδι ενδυνάμωσης των νέων από το WHAT'S UP της COSMOTE

Ένα πρωτότυπο βιωματικό πρόγραμμα προσωπικής ανάπτυξης από το WHAT’S UP της COSMOTE
06 Οκτωβρίου 2023 10:00
“YOU.MADE BY YOU”. Ένα ταξίδι ενδυνάμωσης των νέων από το WHAT'S UP της COSMOTE

Ένα καινοτόμο βιωματικό πρόγραμμα προσωπικής ανάπτυξης, το "YOU. MADE BY YOU" φέρνει το WHAT’S UP της COSMOTE. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε νέους ηλικίας 18-29 ετών, δίνοντάς τους την ευκαιρία να ανακαλύψουν τον εαυτό τους και να εξελιχθούν προσωπικά, ανεξάρτητα από την φάση της ζωής τους.

Λίγα λόγια για το Πρόγραμμα

Το πρόγραμμα "YOU. MADE BY YOU" επικεντρώνεται σε τρεις βασικές θεματικές ενότητες:

  • "Ο εαυτός μου": Οι συμμετέχοντες θα εξερευνήσουν τον εαυτό τους, ανακαλύπτοντας τι πραγματικά επιθυμούν και ποιες είναι οι επιλογές τους.
  • "Οι άλλοι": Οι συμμετέχοντες θα μάθουν πώς να αλληλεπιδρούν αποτελεσματικότερα με τους γύρω τους, συνδεόμενοι αρμονικά με τους άλλους.
  • "Η αλλαγή": Οι συμμετέχοντες θα ανακαλύψουν πώς μπορούν να συμβάλλουν στον κόσμο και να αφήσουν το δικό τους αποτύπωμα.

Καταξιωμένοι επαγγελματίες και ειδικοί από τον ακαδημαϊκό και καλλιτεχνικό χώρο, καθώς και προσωπικότητες που ξεχωρίζουν για την έντονη εθελοντική συνεισφορά τους θα μοιραστούν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους με τους συμμετέχοντες. Ανάμεσά τους, οι μουσικοί Bloody Hawk, Good Job Nicky και Άγγελος Πεντάρης,ο Τάκης Προεστάκης (ιδρυτής του καταφυγίου ζώων Takis Shelter), οι Αθηνά Αλεξιάδου & Μαριλένα Βαϊνανίδη (ιδρύτριες του “Think Pig”), η ηθοποιός Νάντια Κοντογεώργη, οι ψυχολόγοι Αφροδίτη Καψαρίδη και Κυριακή Θεοδόση-Πολυμέρη, οι καθηγητές Μαρία Κακαβούλια (Πάντειο Πανεπιστήμιο) και Ιωάννης Νικολάου (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών).

Το πρόγραμμα είναι εντελώς δωρεάν και περιλαμβάνει δύο φάσεις. Η πρώτη αφορά ένα διήμερο σεμινάριο στις 20-21 Οκτωβρίου, συνολικής διάρκειας 12 ωρών, όπου 1.000 συμμετέχοντες θα αλληλεπιδράσουν μέσω Zoom με τους ομιλητές για να μοιραστούν τις εμπειρίες τους και να θέσουν ερωτήματα. Στη δεύτερη φάση, 100 συμμετέχοντες της πρώτης φάσης θα συμμετέχουν σε 3 private sessions διάρκειας 4 ωρών το καθένα (30-31 Οκτωβρίου, 6-7 και 13-14 Νοεμβρίου), με σκοπό να εμβαθύνουν στις θεματικές ενότητες του προγράμματος.

Γνώρισε τα θέλω σου

Αν είσαι 18 έως 29 ετών και θες να συμμετέχεις σε ένα ταξίδι αυτογνωσίας και ενδυνάμωσης τώρα έχεις την ευκαιρία! Μπες στο youmadebyyou.gr και δήλωσε συμμετοχή έως  11 Οκτωβρίου!

Το Κλειδί: Το Τραγούδι του Bloody Hawk

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία του προγράμματος είναι το τραγούδι "Τον κόσμο γυρίζω" του δημοφιλούς ράπερ Bloody Hawk. Αυτό το μουσικό έργο αποτελεί το όχημα επικοινωνίας για το “YOU. MADE BY YOU”, ενισχύοντας το μήνυμα ότι οι νέοι μπορούν να ξεκινήσουν το δικό τους ταξίδι αυτογνωσίας και να κάνουν τον κόσμο τους να γυρίσει. Ακούστε το εδώ: Τον κόσμο γυρίζω - Bloody Hawk

Με αυτήν την πρωτότυπη πρωτοβουλία, το WHAT’S UP ενθαρρύνει τους νέους να εξερευνήσουν τις επιθυμίες τους και να επιτύχουν τους στόχους τους, όπου και αν βρίσκονται στην δική τους πορεία. Ετοιμαστείτε να ξεκινήσετε το ταξίδι της προσωπικής σας ενδυνάμωσης με το WHAT’S UP και το "YOU. MADE BY YOU"!

Σημείωση: Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και 11 Οκτωβρίου στο youmadebyyou.gr.

Tags: