Όχι δεν σας έκανε «block» το Discord – Υπήρχε γενικό πρόβλημα

Αλλά πλέον η κατάσταση είναι υπό έλεγχο
29 Σεπτεμβρίου 2023 21:20
Όχι δεν σας έκανε «block» το Discord – Υπήρχε γενικό πρόβλημα

Πολλοί χρήστες του Discord ήρθαν αντιμέτωποι νωρίτερα σήμερα με ένα ανησυχητικό μήνυμα που έγραφε "Sorry, you have been blocked", αποτρέποντάς τους από το να χρησιμοποιήσουν την εξαιρετικά δημοφιλής πλατφόρμα μηνυμάτων και κλήσεων.

Αυτή η απροσδόκητη δυσλειτουργία επηρέαζε όλες τις εφαρμογές του Discord, αλλά και την web έκδοση. Στον απόηχο του περιστατικού, ένα κύμα χρηστών κατέφυγε σε πλατφόρμες όπως το Twitter και το Reddit για να εκφράσει τις ανησυχίες του, ενώ το Downdetector κατέγραψε επίσης δεκάδες χιλιάδες αναφορές σχετικά με προβλήματα πρόσβασης στο Discord.

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα υποστήριξης του Discord, τα προβλήματα ξεκίνησαν εξαιτίας μιας ασυνήθιστης αύξησης των σφαλμάτων του API και κράτησαν για περίπου τέσσερις ώρες. Στο διάστημα αυτό ο επίσημος λογαριασμός του Discord στο X (πρώην Twitter) αναγνώρισε την κατάσταση, διαβεβαιώνοντας τους χρήστες ότι οι τεχνικοί εργάζονται για να διορθώσουν την κατάσταση.

Πλέον, μιας και η λειτουργία του Discord έχει αποκατασταθεί, η εταιρία προτείνει σε όλους όσους αντιμετωπίζουν ακόμη θέματα να κάνουν επανεκκίνηση την εφαρμογή.

Tags: