Κατεβάστε τα νέα wallpapers των iPhone 15 και iPhone 15 Pro από εδώ

Ντύστε το δικό σας iPhone ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή με την αισθητική των νέων iPhone
26 Σεπτεμβρίου 2023 15:21
Κατεβάστε τα νέα wallpapers των iPhone 15 και iPhone 15 Pro από εδώ

Μπορεί κάποιοι να μην έχετε αγοράσει τα iPhone 15 και iPhone 15 Pro για τους δικούς σας λόγους. Έχετε δει όμως τα νέα τους wallpapers και θέλετε να μεταφέρετε την αισθητική τους στο κινητό σας. Σας έχουμε καλυμμένους διότι παρακάτω θα μπορέσετε να τα κατεβάσετε στη συσκευή σας εντελώς δωρεάν.  

Με κάθε νέα μοντέλα iPhone κυκλοφορούν και μερικά προεγκατεστημένα wallpapers που δένουν την αισθητική τους στις διαφημιστικές καμπάνιες και τις προθήκες των καταστημάτων. Αυτή τη φορά, η Apple κυκλοφόρησε ειδικά για κάθε απόχρωση των iPhone 15 Pro και από ένα ταιριαστό wallpaper, λόγω και της κατασκευής τιτανίου που διαθέτουν. Επομένως υπάρχουν wallpapers σε χρωματισμούς natural titanium, μπλε, λευκό και μαύρο, ενώ θα βρείτε παρακάτω και τις εναλλακτικές βερσιόν τους για την οθόνη κλειδώματος και την κεντρική οθόνη. 

Τα νέα wallpapers των απλών iPhone 15 έρχονται στα αντίστοιχα χρώματα που κυκλοφορούν, δηλαδή μπλε, ροζ, κίτρινο, πράσινο και μαύρο. Παρακάτω θα βρείτε όλα τα wallpapers για κατέβασμα.


Κληρώνουμε τα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max σε έναν επικό διαγωνισμό σε συνεργασία με τον Γερμανό. Πληροφορίες για να δηλώσετε συμμετοχή θα βρείτε πατώντας εδώ.