Έρχεται πιο ακριβή συνδρομή στο Spotify

Θα αγγίζει τα $20 το μήνα
22 Σεπτεμβρίου 2023 09:55
Έρχεται πιο ακριβή συνδρομή στο Spotify

Ένας χρήστης Reddit μελετώντας τον κώδικα του Spotify, αποκάλυψε πως έρχεται μία πιο ακριβή συνδρομή για τη streaming υπηρεσία. Το HiFi tier ανακοινώθηκε από το Spotify το Φεβρουάριο του 2021, αλλά έκτοτε δεν υπήρξε καμία εξέλιξη, παρά μόνο τον περασμένο Ιούνιο όπου αποκαλύφθηκε πως αυτό το επίπεδο συνδρομής θα ονομαστεί “Superpremium”.

Τώρα, ο κώδικας δείχνει πως το Superpremium πακέτο είναι έτοιμο για κυκλοφορία και περιλαμβάνει lossless audio 24-bit, χωρίς lag και καθυστερήσεις.

Επιπλέον, το Superpremium θα προσφέρει 30 ώρες ακρόασης audiobook κάθε μήνα, καθώς και τη δυνατότητα να ταξινομήσετε τη μουσική σας βιβλιοθήκη κατά διάθεση, δραστηριότητα ή είδος. Θα μπορείτε επίσης να ταξινομείτε playlists με beats ανά λεπτό, να έχετε ομαλή μετάβαση μεταξύ των τραγουδιών, ενώ θα υπάρχει και ένα χαρακτηριστικό “soundcheck” με το οποίο θα μαθαίνετε περισσότερα για τις μουσικές σας συνήθειες ανακαλύπτοντας ήχους αποκλειστικά για εσάς.

Μέσα από τον κώδικα αποκαλύφθηκε επίσης και το κόστος του Superpremium, το οποίο ανέρχεται σε $19.99 το μήνα. Το Spotify αρνήθηκε να σχολιάσει το δημοσίευμα.

Ως Spotify, ψάχνουμε διαρκώς να βελτιώσουμε τα προϊόντα που προσφέρουμε και να προσφέρουμε αξία στους χρήστες. Αλλά δε σχολιάζουμε εικασίες για τα πιθανά νέα χαρακτηριστικά, ούτε έχουμε κάτι νεότερο να μοιραστούμε μαζί σας αυτή τη στιγμή.

Tags: