Αποκαλύφθηκαν τα νέα emoji που θα έρθουν σύντομα στα κινητά σας!

118 νέες προσθήκες
15 Σεπτεμβρίου 2023 20:10
Αποκαλύφθηκαν τα νέα emoji που θα έρθουν σύντομα στα κινητά σας!

Το Unicode Consortium έδωσε και επίσημα το 'ΟΚ' για την έκδοση 15.1 των Emoji. Έτσι, σύντομα νέα σχέδια αναμένεται να προστεθούν στα Android και iOS smartphones. Περνώντας σε λεπτομέρειες, μέσα από μια ανάρτηση στο Emojipedia μάθαμε πως πάνω από 100 νέα emojis πρόκειται να έρθουν στις ψηφιακές πλατφόρμες, κατά πάσα πιθανότητες μέσα στην επόμενη χρονιά.

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός πρότεινε αυτή τη φορά 118 συνολικά νέα emoji. Συγκριτικά, την προηγούμενη χρονιά είχαν προταθεί για ένταξη 31 emojis, ενώ το 2021 είχαν γίνει 112 προτάσεις.

Περνώντας, όμως, στα νέα σχέδια αυτά καθ’ αυτά, έχουμε 6 εξ ολοκλήρου νέα emoji. Ένα κεφάλι που κουνιέται οριζόντια και ένα που κουνιέται κάθετα, συμβολίζοντας τη διαφωνία και τη συμφωνία αντίστοιχα. Όσον αφορά τα φαγώσιμα, η λίστα έχει εμπλουτιστεί με το lime και ένα καφέ μανιτάρι. Συνεχίζοντας, η λίστα των αντικειμένων θα αποκτήσει μια σπασμένη αλυσίδα, ενώ τέλος, ένα emoji που αναμένεται να γίνει αρκετά δημοφιλές είναι ο Φοίνικας, το ιερό ζώο του Βισνού, στην Ινδουιστική θρησκεία.

Ο μεγάλος όγκος των νέων emojis είναι οι νέες παραλλαγές οικογενειών, καθώς και emojis ανθρώπων που κινούνται πως τη δεξιά ή την αριστερή κατεύθυνση.

Όλα τα νέα emojis που ενδέχεται που θα προστεθούν με το Emoji 15.1:

Φυσικά, από την έκκριση από την αρμόδιο οργανισμό μέχρι την ενσωμάτωση στα διάφορα λειτουργικά συστήματα και προγράμματα θα χρειαστεί κάποιος χρόνος, με το 2024 να είναι η πιο λογική εικασία.