Κορίτσι 7 ετών ανακάλυψε κάτι πολύ σπάνιο στα γενέθλιά του

Ένα σπάνιο χρυσό διαμάντι
10 Σεπτεμβρίου 2023 11:08
Κορίτσι 7 ετών ανακάλυψε κάτι πολύ σπάνιο στα γενέθλιά του

Ένα 7χρονο κορίτσι γιόρταζε τα 7α γενέθλιά της σε ένα πάρκο στο Arkansas των ΗΠΑ όταν ξαφνικά ανακάλυψε κάτι πολύ σπάνιο και εντυπωσιακό. Όπως μεταφέρει το CNN, το κορίτσι ανακάλυψε ένα πολύ σπάνιο και πανέμορφο χρυσό διαμάντι 2.95 καρατίων. 

Το κορίτσι ονόματι Aspen Brown επισκέφθηκε την 1η Σεπτεμβρίου το πάρκο με τον πατέρα και τη γιαγιά της για να γιορτάσει τα γενέθλιά της. Εκείνη βρήκε ένα διαμάντι στο γνωστό πάρκο “Crater of Diamonds State Park”, το οποίο έχει το μέγεθος ενός μπιζελιού και σύμφωνα με τους αναλυτές είναι η 2η μεγαλύτερη ανακάλυψη που έχει καταγραφτεί ποτέ σε αυτό το πάρκο. 

Το Crater of Diamonds State Park είναι ένα μέρος που λειτουργεί από το 1972 και είναι γεμάτο με διαμάντια. Όπως μεταφέρει το επίσημο site του έχουν βρεθεί μέχρι σήμερα πάνω από 75.000 διαμάντια από τους επισκέπτες του. 

Το Crater of Diamonds State Park προέβη σε μερικές επίσημες δηλώσεις λέγοντας ότι πρόκειται για ένα σπάνιο διαμάντι 2.95 καρατίων. 

Το διαμάντι της Aspen είναι χρυσό με καφέ χρωματισμούς και λάμπει. Είναι ένα κρύσταλλο άθικτο με μία μικρή σχισμή σε μία πλευρά του. Είναι σίγουρα ένα από τα πιο όμορφα διαμάντα που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια.

Ένας ή δύο επισκέπτες ανακαλύπτουν διαμάντια στο πάρκο κάθε μέρα, ενώ μέχρι σήμερα έχουν βρεθεί πάνω από 75.000 διαμάντια σε αυτή τη γη. Το χωράφι 37 στρεμμάτων όπου οι επισκέπτες του αναζητούν θησαυρούς είναι από μία επιφάνεια ενός ηφαιστειακού κρατήρα.  

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pubity (@pubity)

 

Σε αυτό το πάρκο μπορεί να βρει κανείς και άλλα πολύτιμα πετράδια ως αποτέλεσμα της μοναδικής τοποθεσίας του. 

Tags: