Πόσες αναβαθμίσεις θα πάρουν τα νέα Xiaomi;

Επίσημη ανακοίνωση
07 Σεπτεμβρίου 2023 10:12
Πόσες αναβαθμίσεις θα πάρουν τα νέα Xiaomi;

Τα νέα Xiaomi 13Τ και 13T Pro θα αποκαλυφθούν επίσημα στις 26 Σεπτεμβρίου, ωστόσο ο Διευθυντής Επικοινωνιών της εταιρίας, Daniel Desjarlais, ανακοίνωσε μέσω X πληροφορίες σχετικές με τις αναβαθμίσεις των νεών μοντέλων.

Συγκεκριμένα, τα Xiaomi 13T και Xiaomi 13T Pro θα λάβουν τέσσερις αναβαθμίσεις Android και πέντε χρόνια υποστήριξη ασφαλείας.

Αξίζει να σημειωθεί πως η προηγούμενη υπόσχεση της Xiaomi για αναβαθμίσεις στα 12T και 12T Pro πέρυσι, περιλάμβανε τρεις αναβαθμίσεις Android και τέσσερα χρόνια υποστήριξης ασφαλείας, οπότε τώρα βλέπουμε μία αύξηση ενός έτους σε κάθε κατηγορία.

Με αυτήν την κίνηση η Xiaomi ισοφαρίζει την Samsung στη διάρκεια υποστήριξης των συσκευών της. Ωστόσο η Samsung εκδίδει μία αναβάθμιση ασφαλείας το μήνα, ενώ η Xiaomi μία ανά δύο μήνες και δεν υπάρχει κάτι που να υποδεικνύει αλλαγή σε αυτόν τον τομέα.

Επιπλέον, η πρώτη μεγάλη αναβάθμιση των Xiaomi 13T και 13T Pro θα είναι το Android 14, γεγονός που σημαίνει πως τα τηλέφωνα θα πάρουν μέχρι και το Android 17. Σε κάθε περίπτωση, είναι ενθαρρυντικό το γεγονός πως περισσότεροι κατασκευαστές αυξάνουν τη διάρκεια υποστήριξης των συσκευών τους, έστω και αν πρόκειται για συγκεκριμένα μοντέλα.

Tags: