To Moto G84 5G είναι η νέα προσιτή συσκευή της Motorola με ‘vegan’ δέρμα

Μια καινούργια mid-range πρόταση από την εταιρία
01 Σεπτεμβρίου 2023 23:16
To Moto G84 5G είναι η νέα προσιτή συσκευή της Motorola με ‘vegan’ δέρμα

Η Motorola προέβη σε μια σχετικά ασυνήθιστη κίνηση, αποκαλύπτοντας τα πάντα -σχεδόν- για τη νέα της mid-range Android συσκευή, το Moto G84 5G. Συγκεκριμένα, η εταιρία ανάρτησε αναλυτικά τις τεχνικές προδιαγραφές του τηλεφώνου στην επίσημη ιστοσελίδα της, περίπου μια εβδομάδα πριν από την επίσημη παρουσίαση, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 5 Σεπτεμβρίου. Βέβαια, το τελευταίο κομμάτι του παζλ, η τιμή, παραμένει ακόμη μυστήριο.

Όπως συνηθίζει το μάρκετινγκ τμήμα της Motorola τόσο για τις ναυαρχίδες όσο και για τις πιο προσιτές συσκευές της, έτσι και τώρα το νέο Moto G84 5G διαφημίζεται με μια βαρύγδουπη φράση. Ειδικότερα, η εταιρία το χαρακτηρίζει ως το "καλύτερο τηλέφωνο με OLED οθόνη" πάντα όσον αφορά την συγκεκριμένη κατηγορία τιμής. Να αναφερθεί σε αυτό το σημείο ότι παρόλο που η τιμή του G84 δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη, εικάζεται ότι θα είναι πάνω κάτω αντίστοιχη με αυτή του προκάτοχό του, το Moto G82 5G, το οποίο κόστιζε περίπου 290 δολάρια.

Περνώντας στις προδιαγραφές, όσον αφορά την οθόνη, το G84 δεν φέρνει σημαντικές αλλαγές από το G82, διαθέτοντας ρυθμό ανανέωσης 120Hz και ανάλυση 2400 x 1080 pixels. Ωστόσο, η ενισχυμένη μέγιστη φωτεινότητα των 1300 nits αποτελεί αξιοσημείωτη αναβάθμιση.

Συνολικά, η συσκευή προσφέρει εντυπωσιακές προδιαγραφές για την κατηγορία της, όπως επεξεργαστή Snapdragon 695, 12GB μνήμης RAM, εσωτερικό χώρο αποθήκευσης 256GB και μπαταρία 5.000mAh με γρήγορη φόρτιση 33W. Μάλιστα, παρά τη μεγάλη μπαταρία του, το τηλέφωνο διατηρεί λεπτό προφίλ στα 7,6 χιλιοστά και ζυγίζει περίπου 168 γραμμάρια. Διαθέτει επίσης πιστοποίηση IP54, εξασφαλίζοντας αντοχή σε πιτσιλιές και μικρές πτώσεις. Στα της κάμερας ο πήχης κατεβαίνει ελαφρώς, με μια διπλή κάμερα 50MP + 8MP στο πίσω μέρος και μια μπροστινή selfie των 16MP.

Βέβαια, το χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει στο Moto G84 είναι ο εξωτερικός σχεδιασμός του, που διαθέτει φινίρισμα από ‘vegan δέρμα' στην απόχρωση Viva Magenta, εμπνευσμένη από τη σειρά Edge της εταιρίας. Το τηλέφωνο θα είναι επίσης διαθέσιμο σε Marshmallow Blue ως μια ακόμη ‘vegan leather’ επιλογή και σε ένα πιο συμβατικό Midnight Blue πλαστικό.

Το Moto G84 5G αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στην Ευρωπαϊκή αγορά μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Tags: