Έρχεται μία σημαντική αναβάθμιση για το Google Keep

Μετά από πολύ καιρό
26 Αυγούστου 2023 09:07
Έρχεται μία σημαντική αναβάθμιση για το Google Keep

Το Google Keep είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογής καταγραφής σημειώσεων, η οποία είχε παραμεληθεί από την Google για αρκετό καιρό. Τώρα, η εταιρία αποφάσισε να φέρει μία σημαντική αναβάθμιση προσφέροντας πολλά χαρακτηριστικά που ζητούσαν οι χρήστες.

Καταρχάς προστίθεται η δυνατότητα επεξεργασίας του κειμένου με εργαλεία όπως Bold, Italic και άλλα. Επιπλέον, μπορείτε να ανοίξετε πολλαπλά παράθυρα Keep στην Android συσκευή σας, ενώ θα υπάρχει και ιστορικό για να μπορείτε να δείτε τις αλλαγές που έχετε κάνει στη σημείωσή σας με τον καιρό.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη αναβάθμιση στο Keep εδώ και μια δεκαετία, από τότε δηλαδή που πρωτοκυκλοφόρησε η εφαρμογή. Τα νέα χαρακτηριστικά θα γίνουν διαθέσιμα αρχικά στο Android και έπειτα θα ακολουθήσουν το iOS και το web.

Μπορείτε να κάνετε επικόλληση ένα link και να δείτε μία προεπισκόπηση της σελίδας. Μία πρόταση εμφανίζεται σαν χαρτάκι post-it ενώ μεγαλύτερες σημειώσεις μοιάζουν με κείμενα. Τα πάντα είναι αναζητήσιμα, μπορείτε να κάνετε λίστες, να βάζετε υπενθυμίσεις, να έχετε φωτογραφίες με περιγραφή, να κρατάτε ηχητικές σημειώσεις και πολλά ακόμα.

Tags: