Baby Shark: Το διάσημο βίντεο μετά από 13 δις προβολές βγάζει ένα τρελό ποσό κάθε μήνα!

Το βίντεο που έχει δώσει στιγμές χαράς στα παιδιά και χαλάρωσης στους μεγαλύτερους
23 Αυγούστου 2023 22:55
Baby Shark: Το διάσημο βίντεο μετά από 13 δις προβολές βγάζει ένα τρελό ποσό κάθε μήνα!

Θα περιμένατε το πιο επιτυχημένο σε προβολές βίντεο να ήταν κάποιο πολύ διάσημο τραγούδι. Κάποτε έτσι ήταν με το "Despacito" αλλά αργότερα τα πρωτεία κέρδισε το "Baby Shark", ένα παιδικό τραγούδι από το κανάλι Pinkfong, το οποίο μέχρι σήμερα μετράει 13 δισεκατομμύρια προβολές. 

Μέχρι και ο Elon Musk είχε αστειευτεί σε παλιό του tweet ότι "έχει περισσότερα views από όσοι άνθρωποι υπάρχουν στη Γη". Τώρα όμως μια νέα έρευνα του BonusInsider αποκαλύπτει τα τρελά έσοδα που έχει φέρει το ανυπόφορο για τους ενήλικες, αλλά απολαυστικό για τα μικρά παιδιά τραγούδι, στους δημιουργούς του. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία που αναφέρει το BonusInsider το "Baby Shark" έχει φέρει έσοδα ύψους $22 εκατομμυρίων δολαρίων στο κανάλι Pinkfong, από τις συνολικές του προβολές. Ωστόσο, και το ποσό το οποίο έρχεται σαν επιταγή κάθε μήνα στο ταμείο του καναλιού είναι γύρω στα $283.000 τον μήνα, βάσει των 150 εκατομμυρίων προβολών ανά μήνα που σημειώνει σταθέρα τους τελευταίους μήνες

Ο Νοτιοκορεάτης συνιδρυτής και CEO του καναλιού, Kim Min-seok, είχε μιλήσει κιόλας πρόσφατα στο Forbes για το φαινόμενο του "Baby Shark". "Ξεκινήσαμε ένα νέο σχέδιο ανάπτυξης για να επεκταθούμε σε μια παγκόσμια δύναμη περιεχομένου που δημιουργεί περιεχόμενο και ψυχαγωγικές εμπειρίες για μέλη της οικογένειας όλων των ηλικιών", δήλωσε ο 42χρονος διευθύνων σύμβουλος στο μέσο. "Αναπτύσσουμε διάφορες μορφές και είδη περιεχομένου που μπορούν να προσελκύσουν ανεκμετάλλευτα κοινά πέρα από τα παιδιά".

Kαι πράγματι, οι αριθμοί του δε λένε ψέματα αφού το Baby Shark δεν το βλέπουν μόνο μωρά και μικρά παιδιά. Σύμφωνα με την Pinkfong πάνω από το 60% των συνδρομητών του καναλιού είναι ηλικίας μεταξύ 18-34 ετών. 

Μάλιστα, στα σκαριά βρίσκεται και μια animated ταινία βασισμένη στο Baby Shark σε παραγωγή Nickelodeon και Paramount Pictures. 

Tags: