Επίσημο το Nokia C210 με Snapdragon και απίθανη τιμή!

Διαθέσιμο αρχικά στις ΗΠΑ
16 Αυγούστου 2023 18:01
Επίσημο το Nokia C210 με Snapdragon και απίθανη τιμή!

Η HMD Global συνεχίζει να φέρνει νέες συσκευές Nokia στην αγορά και αυτή τη φορά ανακοίνωσε το Nokia C210, ένα αρκετά φθηνό τηλέφωνο που απευθύνεται σε εκείνους που δε θέλουν πολλά, αλλά να έχουν τα βασικά σε ένα τηλέφωνο. Η συσκευή έχει στο εσωτερικό της τον τίμιο Snapdragon 662, 3GB RAM και 32GB στον αποθηκευτικό χώρο για να αποθηκεύετε τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας.

Επίσης, το Nokia C210 έχει μια LCD 720P οθόνη που αγγίζει τις 6.3 ίντσες που προστατεύεται από Gorilla Glass 3. Στο μπροστινό μέρος θα βρείτε μια τυπική selfie κάμερα στα 5MP, ενώ στο πίσω μέρος δύο κάμερες, με την κεντρική να ανέρχεται στα 13MP και η δεύτερη στα 2 MP που θα σας βοηθάει να έχετε καλύτερο βάθος στις λήψεις σας.

Το τηλέφωνο έχει μια μπαταρία που φτάνει τα 3.000 mAh, ενώ τρέχει απευθείας με το Android 13 της Google. Επιπροσθέτως θα βρείτε εδώ και ένα headphone jack 3.5mm για να συνδέετε τα ακουστικά σας ενσύρματα, ενώ υποστηρίζει και Bluetooth 5.1. Η Nokia έχει εμπλουτίσει το τηλέφωνο με το OZO τη νέα λειτουργεία που κάνει τον ήχο στα βίντεο πιο καθαρό.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τη συσκευή πατώντας εδώ.

Το Nokia C210 θα κυκλοφορήσει στην αγορά της Αμερικής στην τιμή των 109 δολαρίων δηλαδή περίπου 100 ευρώ από τις 14 Σεπτεμβρίου. Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε ή εάν θα έρθει στα μέρη μας, οπότε για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: