Διέρρευσαν τα PMs του Elon Musk και του Mark Zuckerberg – Νέο δημόσιο ξέσπασμα

«Δεν είναι σοβαρός»
13 Αυγούστου 2023 21:06
Διέρρευσαν τα PMs του Elon Musk και του Mark Zuckerberg – Νέο δημόσιο ξέσπασμα

Οι τόνοι ανεβαίνουν ξανά για τον πολυσυζητημένο MMA αγώνα του Elon Musk, επικεφαλής των Tesla, SpaceX, Χ (Twitter), xAI και άλλων εταιριών και του Mark Zuckerberg, επικεφαλής της Meta (Facebook, Instagram, WhatsApp, κ.α.).

Συγκεκριμένα, η αναμέτρηση είναι πλέον αμφίβολο αν όντως θα συμβεί, μετά τις νεότερες εξελίξεις και τις εμφατικές δηλώσεις των τελευταίων ωρών. Συγκεκριμένα, μερικά προσωπικά μηνύματα που αντάλλαξαν οι δύο μεγιστάνες διέρρευσαν στο διαδίκτυο, με αποτέλεσμα ένα δημόσιο ξέσπασμα και χαρακτηρισμούς από τον Zuckerberg κατά του Elon Musk.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τόσο τα μηνύματα, όσο και τη νέα ανάρτηση του επικεφαλής της Meta.

Τα προσωπικά μηνύματα που αντάλλαξε ο Elon Musk και ο Mark Zuckerberg:

Musk: Θέλεις να κάνουμε μια προπόνηση στο σπίτι σου την επόμενη εβδομάδα;

Zuck: Αν θέλεις ακόμα να κάνεις έναν πραγματικό ΜΜΑ αγώνα, τότε θα πρέπει να προπονηθείς μόνος σου και να μου πεις πότε θα είσαι έτοιμος να αγωνιστείς. Δεν θέλω να συνεχίσω να διαφημίζω κάτι που δεν θα συμβεί ποτέ, οπότε είτε θα πρέπει να αποφασίσεις ότι θα το κάνεις και να το κάνεις σύντομα, είτε να προχωρήσουμε.

Musk: Θα είμαι στο Palo Alto τη Δευτέρα. Ας αγωνιστούμε στο δικό σου oκτάγωνο.

Musk: Δεν έχω κάνει πολλές προπονήσεις, εκτός από έναν σύντομο αγώνα με τον Lex Fridman σήμερα. Αν και το θεωρώ πολύ απίθανο, δεδομένης της διαφοράς στο μέγεθός μας, ίσως είσαι ένας σύγχρονος Bruce Lee και με κάποιο τρόπο θα κερδίσεις.

Η νέα απάντηση του Zuckerberg:

Αμέσως μετά τη διαρροή των προσωπικών μηνυμάτων, ο Zuckerberg προέβη σε νέα δημόσια τοποθέτηση, ανεβάζοντας του τόνους. Επισήμανε πως ο “Elon δεν είναι σοβαρός” και πως ο αγώνας μάλλον δε θα γίνει, αν δεν σοβαρευτεί.

Αναλυτικότερα, τόνισε:

Νομίζω ότι όλοι μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι ο Elon δεν είναι σοβαρός και ότι ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε. Έκανα πρόταση για μια πραγματική ημερομηνία. Ο Dana White προσφέρθηκε να τον κάνει κανονικό αγώνα για φιλανθρωπικό σκοπό. Ο Elon δεν επιβεβαιώνει την ημερομηνία, μετά λέει ότι χρειάζεται εγχείρηση και τώρα ζητάει να κάνουμε προπόνηση στην αυλή μου. Αν ο Elon σοβαρευτεί ποτέ για ένα πραγματικό αγώνα και ένα επίσημο event, ξέρει πώς να επικοινωνήσει μαζί μου. Διαφορετικά, ώρα να προχωρήσουμε. Θα επικεντρωθώ στο να αγωνίζομαι με ανθρώπους που παίρνουν το άθλημα στα σοβαρά.