Αυτό είναι το Tesla Drone

Με 30MP camera και 60 λεπτά πτήσης
23 Σεπτεμβρίου 2015 06:17
Αυτό είναι το Tesla Drone

Ένα διαφορετικό drone από αυτά που έχουμε συνηθίσει, σχεδίασε η Fraser Leid. Το Tesla Drone βασίζεται σε δύο carbon GlideLite έλικες για την κίνηση του, οι οποίοι λειτουργούν τόσο σε οριζόντια όσο και σε κάθετη διάταξη, προσφέροντας εντυπωσιακά σταθερά πλάνα, εξαλείφοντας την ανάγκη για gimbal σταθεροποίησης. Έχοντας τους έλικες σε κάθετη διάταξη, το drone μπορεί να κινηθεί αργά και να συλλάβει πλάνα με μεγάλη σταθερότητα, ιδανικό για ευρείας γωνίας πανοραμικά videos. Για video δράσης χαμηλής γωνίας, οι έλικες προσαρμόζονται σε οριζόντια θέση για να προσφέρουν ταχύτητα στην πτήση.

Το Tesla Drone φαίνεται πως λύνει και το μεγάλο πρόβλημα της διάρκειας μπαταρίας στα drones, η οποία κυμαίνεται στα 20 λεπτά πτήσης συνήθως, με 60 λεπτά χρόνο φόρτισης. Έτσι, έχουμε το Tesla Drone με 10.000mAh μπαταρία κελιών ιόντων Λιθίου που προσφέρει 60 λεπτά πτήσης με 20 λεπτά ασύρματης φόρτισης στο dock που περιέχεται στο πακέτο.

Η κάμερα των 30MP με wide-angle φακό επιτρέπει την καταγραφή 4K video. Το drone βρίσκεται ακόμα σε concept στάδιο και οι μηχανικοί συνεχίζουν να εμβαθύνουν στην τεχνολογία που θα μπορέσει να τα κάνει όλα αυτά εφικτά, ώστε να βγει στην παραγωγή. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το Tesla Drone στο Behance.

Tags: