Ο Neil deGrasse Tyson κατακεραυνώνει τα θολά UFO βίντεο

Δείτε τη νέα του ανάρτηση
30 Ιουλίου 2023 12:43
Ο Neil deGrasse Tyson κατακεραυνώνει τα θολά UFO βίντεο

Τις τελευταίες ημέρες η συζήτηση γύρω από το θέμα των UFO έχει φουντώσει για τα καλά, αλλά όπως φαίνεται, ο γνωστός φυσικός Neil deGrasse Tyson, ο οποίος μεταξύ άλλων έχει παρουσιάσει την εξαιρετική σειρά ντοκιμαντέρ Cosmos: A Spacetime Odyssey, δεν πιστεύει τα θολά βίντεο που κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, πριν μερικές ημέρες έγινε μια πραγματικά σοκαριστική αποκάλυψη σχετικά με το θέμα των ΑΤΙΑ ή UFO. Συγκεκριμένα, ο David Grusch, όπως είναι το όνομά του πρώην υψηλόβαθμου στελέχους των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, επιβεβαίωσε πρακτικά αυτά που κάποιοι λάτρεις των θεωριών συνομωσίας φανταζόντουσαν. Μαζί του ορκίστηκαν και κατέθεσαν ο Ryan Graves, πρώην πιλότος, αλλά και ο διοικητής David Fravor, πρώην βετεράνος πιλότος του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, καθώς οι τρεις του ήταν μάρτυρες στο περιστατικό του UFO του 2004.

Ποια ήταν, λοιπόν, αυτή η σοκαριστική αποκάλυψη; Ο Grusch ορκίστηκε, μεταξύ άλλων, ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ κατέχει τεχνολογία που είναι έτη φωτός πιο προηγμένη από τις δυνατότητες της Αμερικής αλλά και του κόσμου, την οποία απέκτησε από Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα (UFOs) που καταρρίφθηκαν ή προσέκρουσαν στη Γη. Παράλληλα, ο Grusch ισχυρίστηκε, προσέχοντας μάλιστα πολύ τις λέξεις που χρησιμοποιούσε, ότι η αμερικάνικη κυβέρνηση διαθέτει στην κατοχή της "άθικτα και μερικώς άθικτα" εξωγήινα αεροσκάφη, καθώς και εξωγήινο “βιολογικό υλικό”.

Παράλληλα, μέσα στους τελευταίους μήνες το Πεντάγωνο των ΗΠΑ έχει φέρει στα φώτα της δημοσιότητας διάφορα βίντεο από άγνωστης ταυτότητας αντικείμενα που μέχρι στιγμής ήταν απόρρητα. Με τη συζήτηση να είναι, λοιπόν, πιο επίκαιρη από ποτέ, ο γνωστός φυσικός δήλωσε:

Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν τα εξωγήινα διαστημόπλοια είναι από τη φύση τους θολά και out of focus (αυτό θα ήταν τρομακτικό). Και αν αγαπούν το Ναυτικό των ΗΠΑ (αυτό θα ήταν γοητευτικό).

Αν ναι, αυτό θα εξηγούσε πολλά.

Όπως φαίνεται, ο Neil deGrasse Tyson δεν έχει πειστεί από τις καταθέσεις των μελών του Πολεμικού Ναυτικού και των μυστικών υπηρεσιών, ούτε και από τα βίντεο που δόθηκαν στη δημοσιότητα. τονίζοντας ότι είναι περίεργο που όλα τα βίντεο είναι θολά και όλα προέρχονται από το Ναυτικό. Φυσικά, δεν είναι ο μόνος δύσπιστος, αφού πράγματι οι τρανταχτές και αδιαμφισβήτητες αποδείξεις είναι λίγες. Αν αυτό θα αλλάξει καθώς περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως μένει να το δούμε.