Ο τύπος από το meme αντέδρασε με τον καλύτερο τρόπο στην αποκάλυψη για τους εξωγήινους!

Χρησιμοποιώντας φυσικά το meme του
27 Ιουλίου 2023 12:16
Ο τύπος από το meme αντέδρασε με τον καλύτερο τρόπο στην αποκάλυψη για τους εξωγήινους!

Σίγουρα κάποια στιγμή θα έχετε δει στα social media τον "aliens meme guy". Πρόκειται για τον Γεώργιο Α. Τσούκαλο (Giorgio A. Tsoukalos), ο οποίος είναι ένας ελβετικής καταγωγής συγγραφέας με ελληνικές ρίζες, τηλεοπτικός παρουσιαστής και ουφολόγος. Φυσικά, σε όλο το internet είναι γνωστός για τις εμφανίσεις του στη σειρά "Ancient Aliens" του History Channel, όπου υποστηρίζει την ιδέα ότι οι αρχαίοι ανθρώπινοι πολιτισμοί αλληλοεπιδρούσαν με εξωγήινα όντα.

Το πασίγνωστο meme είναι ένα στιγμιότυπο του Τσούκαλου από την εκπομπή, οπού κάνει ένα χαρακτηριστικό συμβολισμό με τα χέρια του σα να εξηγεί κάτι, ενώ την παράσταση κλέβει η εμφάνισή του, με τα χαρακτηριστικά ατημέλητα μαλλιά του. Το meme χρησιμοποιείται συνήθως σε διάφορες συζητήσεις στο internet, όταν κάποιος προσπαθεί να εξηγήσει με χιούμορ ανεξήγητα, παράξενα ή σκοτεινά φαινόμενα, ρίχνοντας το φταίξιμο στους εξωγήινους.

Τώρα, μετά τη χθεσινή σοκαριστική αποκάλυψη του πρώην υψηλόβαθμου στελέχους των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, που επιβεβαίωσε πρακτικά πως κυβέρνηση έχει UFOs και εξωγήινο “βιολογικό υλικό“ στην κατοχή της, ο "aliens meme guy" είχε την καλύτερη αντίδραση! Συγκεκριμένα, αποφάσισε να αναρτήσει το meme του, με τη άκρως χαρακτηριστική λεζάντα: «δεν λέω ότι σας το είχα είπα, αλλά σας το είχα πει!».

Για την ιστορία, η φράση "Δεν λέω ότι ήταν εξωγήινοι, αλλά ήταν εξωγήινοι" συνδέεται συχνά με τον Τσούκαλο, παρόλο που ποτέ δεν την έχει πει με αυτή ακριβώς τη μορφή στην εκπομπή. Ωστόσο, είναι μια αστεία υπερβολή για τους τύπους των επιχειρημάτων που διατυπώνει συχνά στο "Ancient Aliens".

Παραδόξως, παρά τη χιουμοριστική χρήση της εικόνας του, ο Τσούκαλος έχει εκφράσει ότι εκτιμά το meme, γιατί έχει βοηθήσει αρκετά με την ευαισθητοποίηση του κόσμου σχετικά με τα θέματα που τον ενδιαφέρουν.