Αποκτήστε τώρα δύο μήνες δωρεάν συνδρομή για το Apple TV+

Η Apple χαρίζει συνδρομές λόγω... Steph Curry
22 Ιουλίου 2023 09:37
Αποκτήστε τώρα δύο μήνες δωρεάν συνδρομή για το Apple TV+

Για ακόμη μια φορά η Apple χαρίζει συνδρομές για όλους για την υπηρεσία Apple TV+ και αυτή τη φορά το κάνει χάρη του Stephen Curry. Αφορμή φυσικά είναι το νέο ντοκιμαντέρ για την άνοδο ενός εκ των καλύτερων παικτών που έβγαλε ποτέ το NBA και τέσσερις φορές πρωταθλητή με τους Golden State Warriors, ούτως ώστε να προωθήσει τόσο την streaming υπηρεσία της αλλά και το Stephen Curry: Underrated, όπως είναι ο τίτλος του. 

Μάλιστα, τις συνδρομές άρχισες να χαρίζει ο ίδιος ο Στεφ Κάρι μέσα από το Twitter του, καθώς είναι μια τακτική που κάνει αρκετά συχνά με τις μεγάλες της κυκλοφορίες είτε είναι ταινίες, όπως για το "Emancipation" με τον Will Smith, είτε σειρές όπως το "The Last Thing he Told Me" με την Jennifer Garner ή το ντοκιμαντέρ της Billie Eilish.

Στην προκειμένη η προσφορά ισχύει για νέους αλλά και παλιούς συνδρομητές, επομένως αρκετοί μπορείτε να επωφεληθείτε. 

Τα βήματα για να αποκτήσετε δωρεάν τους δύο μήνες συνδρομής στο Apple TV Plus: 

  1. Πατήστε το link παρακάτω
  2. Συνδεθείτε με το Apple ID σας
  3. Πατήστε το κουμπί συνέχεια
  4. Επιβεβαιώστε την προσφορά και είστε συνδρομητές!

Αποκτήστε 2 μήνες δωρεάν Apple TV+ πατώντας εδώ

Λίγα λόγια για το Stephen Curry: Underrated

Το "Stephen Curry: Underrated" είναι το νέο ντοκιμαντέρ συμπαραγωγής Apple και A24, το οποίο θα χρονολογήσει την άνοδο του Κάρι σε έναν από τους καλύτερους σουτέρ όλων των εποχών στο μπάσκετ αλλά και τον μαγικό κόσμο του NBA. Θα δούμε πώς άρχισε να παίζει ως παίκτης σε ομάδα κολλεγίου, εκεί όπου όλοι τον υποτιμούσαν και δεν τον είχαν ικανό να φτάσει το επίπεδο του NBA, στο να γίνει το 7ο pick του NBA Draft 2009, μέχρι το σημείο που έγινε δύο φορές MVP του NBAτέσσερις φορές πρωταθλητής NBA με τους Golden State Warriors, ενώ στέφθηκε και δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής με την Εθνική ομάδα των ΗΠΑ.