Η απάντηση του Android στη "Move to iOS" εφαρμογή

Με μπόλικη δόση χιούμορ
20 Σεπτεμβρίου 2015 09:08
Η απάντηση του Android στη

Είχαμε αναφέρει την πρώτη εφαρμογή της Apple στο Android, με την οποία βοηθούσε τους χρήστες Android να το εγκαταλείψουν προσφέροντας εύκολη μετάβαση στο iOS. Όπως αποκαλύπτει όμως το 9to5Google, ένας προγραμματιστής έχει την απάντηση από το στρατόπεδο του Android. Η εφαρμογή του κυκλοφορεί στο Play Store από την Τρίτη, ονομάζεται Stick with Android και η περιγραφή του είναι η εξής:

Όλα γύρω από το Android είναι σχεδιασμένα για να είναι απλά. Αυτό συμπεριλαμβάνει και το να μένετε σε αυτό. Με μόλις ένα βήμα, μπορείτε να μείνετε αυτόματα και με ασφάλεια στην Android συσκευή σας με την Stay on Android εφαρμογή. Δε χρειάζεται να σώσετε κάπου αλλού τα δεδομένα σας πριν μείνετε στο Android. Η Stay on Android εφαρμογή σας αποτρέπει με ασφάλεια από το να αλλάξετε σε μια άλλη (χειρότερη) πλατφόρμα”.

Η εφαρμογή είναι τόσο απλή που έχει μόνο ένα πλήκτρο το οποίο γράφει “πιέστε εδώ για να μείνετε στο Android”. Μόλις το πατήσετε το τηλέφωνο σας θα παραμείνει “μαγικά” ένα Android τηλέφωνο. Μάλιστα, ακόμα και οι αξιολογήσεις το κατατάσσουν με 4.9/5, πολύ υψηλότερα από τα 1.7/5 του αντίπαλου δέους “Move to iOS”.

Tags: