Ο Mark Zuckerberg έχει γίνει «κομμάτια» και το δείχνει στη νέα του φωτογραφία!

Συνεχίζει τις προπονήσεις αυτή τη φορά με UFC πρωταθλητές
11 Ιουλίου 2023 23:11
Ο Mark Zuckerberg έχει γίνει «κομμάτια» και το δείχνει στη νέα του φωτογραφία!

Καθώς μαίνεται η κόντρα του με τον Elon Musk, ο επικεφαλής και ιδρυτής της Meta συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς τις προπονήσεις στις πολεμικές τέχνες. Συγκεκριμένα, παρόλο που ακόμη υπάρχουν αμφιβολίες αν θα πραγματοποιηθεί όντως η MMA αναμέτρηση των δύο ανδρών, ο Mark Zuckerberg βρέθηκε για άλλη μια φορά με πρωταθλητές, για να ακονίσει τις ικανότητές του.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο Zuck ανάρτησε μια νέα φωτογραφία στο Instagram, μετά από την προπόνησή του με τον Alexander Volkanovski και τον Israel Adesanya. Σε περίπτωση που δεν τους γνωρίζετε, πρόκειται για δύο από τους κορυφαίους αθλητές στις μικτές πολεμικές τέχνες, με τον Volkanovski να είναι ο σημερινός πρωταθλητής featherweight του UFC. Από την άλλη, ο Adesanya είναι ο πρωταθλητής της middleweight κατηγορίας, έχοντας τον τίτλο από τον Οκτώβριου του 2019, πέρα από 147 μέρες που πέρασε στα χέρια του Alex Pereira.

Ο Zuck έγραψε στην ανάρτησή του πως είναι «τιμή του» να προπονείται μαζί με τους δύο πρωταθλητές. Βέβαια, τα περισσότερα σχόλια στάθηκαν σε δύο άλλα θέματα, στην μεταμόρφωσή του σώματός του και στο trolling προς τον Elon Musk που λένε πως «την έχει πατήσει».

Πράγματι ο Zuck φαίνεται εντυπωσιακά γραμμωμένος και καταφέρνει να σταθεί επάξια δίπλα στους δύο πρωταθλητές. Η ανάρτησή του ακολουθεί παρακάτω, οπού θα βρείτε και μια φωτογραφία του από το 2012, για να δείτε την μεταμόρφωση.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Israel Adesanya (@stylebender)

Για την ιστορία, ο Zuckerberg είναι φανατικός οπαδός του MMA και του Brazilian Jiu Jitsu (BJJ) εδώ και πολύ καιρό και τους τελευταίους μήνες δημοσιεύει συχνά βίντεο με την προπόνησή του. Μάλιστα, έχει πάρει μέρος ακόμη και σε τουρνουά! Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε βίντεο από την προπόνησή του με έναν από τους καλύτερους grapplers στον κόσμο, τον Mikey Musumeci.