ΒΙΝΤΕΟ: Ο Mark Zuckerberg προπονείται στο Brazilian Jiu Jitsu με τον παγκόσμιο πρωταθλητή!

Επιστράτευσε τον Mikey Musumeci
19 Ιουνίου 2023 09:34
ΒΙΝΤΕΟ: Ο Mark Zuckerberg προπονείται στο Brazilian Jiu Jitsu με τον παγκόσμιο πρωταθλητή!

Όπως πιθανότατα γνωρίζετε, ο ιδρυτής και επικεφαλής της Meta, Mark Zuckerberg, τρέφει μια ιδιαίτερη αγάπη για τις πολεμικές τέχνες. Συγκεκριμένα, ο δισεκατομμυριούχος είναι φανατικός οπαδός του MMA και του Brazilian Jiu Jitsu (BJJ) εδώ και πολύ καιρό και τους τελευταίους μήνες δημοσιεύει βίντεο με την προπόνησή του, ακόμη και με αγώνες του σε τουρνουά. Συνεχίζοντας αυτό το σερί, ο  Zuckerberg ανάρτησε ένα νέο βίντεο που έγινε πρώτο θέμα συζήτησης, καθώς τον δείχνει να αγωνίζεται με έναν από τους καλύτερους grapplers στον κόσμο, τον Mikey Musumeci.

Ο Musumeci είναι τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής BJJ και επαγγελματίας αθλητής του ONE FC στο grappling. Σχεδιάζει επίσης να κάνει σύντομα το ντεμπούτο του στα ΜΜΑ. Ο Zuckerberg τον προσέλαβε για να του διδάξει κάποιες BJJ τεχνικές και επίσης για να κάνει ελαφρύ sparring μαζί του.

Το βίντεο, το οποίο αναρτήθηκε στον λογαριασμό του Zuckerberg στο Instagram, δείχνει τους δύο άνδρες να κυλιούνται στα στρώματα και να ανταλλάσσουν submissions. Ο Musumeci είναι σαφές ότι είναι χαλαρός με τον Zuckerberg, αλλά τον επαινεί επίσης για την τεχνική και τη βελτίωσή του, και έτσι διαρκώς χαμογελά και τον ενθαρρύνει. Μάλιστα, ο Zuckerberg αστειεύεται στην περιγραφή του βίντεο ότι προετοιμάζονται για το ντεμπούτο τους στο MMA, ενώ αναγνωρίζει πόσο σπουδαίο ήταν να προπονηθεί με έναν «θρύλο».

Το βίντεο έχει λάβει πάνω από 100 χιλιάδες likes και εκατοντάδες σχόλια από fans, διασημότητες και αθλητές του χώρου. Μπορείτε να το βρείτε παρακάτω.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mark Zuckerberg (@zuck)