Το Threads έσπασε κι άλλο ρεκόρ εγγεγραμμένων χρηστών μέσα σε 24 ώρες

Επελαύνει ο αντίπαλος του Twitter από την Meta του Mark Zuckerberg
07 Ιουλίου 2023 10:20
Το Threads έσπασε κι άλλο ρεκόρ εγγεγραμμένων χρηστών μέσα σε 24 ώρες

Την ώρα που ο Elon Musk και το Twitter απειλούν να σύρουν τη Meta στα δικαστήρια για το "Threads", το κοινωνικό δίκτυο που θέλει να το ανταγωνιστεί ξεπέρασε ένα ακόμη ορόσημο χρηστών. 

Μέσα σε ένα 24ωρο το Threads ξεπέρασε τους 50 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες, κάνοντάς το ως το πιο γρήγορα αναπτυσσόμενο κοινωνικό δίκτυο αυτή τη στιγμή. Πληροφορίες αναφέρουν ότι χρειάστηκε μόλις μιάμιση ώρα για να ξεπεράσει το ορόσημο του 1 εκατομμυρίων χρηστών

Η πληροφορία αυτή ήρθε από ανάρτηση ενός ρεπόρτερ του The Verge, του Alex Heath, ο οποίος είχε αναρτήσει εντός του Threads, ότι η εφαρμογή είχε ξεπεράσει τους 48 εκατομμύρια χρήστες, βασιζόμενος σε εσωτερικά δεδομένα. Λίγες ώρες αργότερα ένας άλλος χρήστης του απάντησε κάτω από το post του, με ένα screenshot ότι είχε ξεπεράσει το ορόσημο των 50 εκατομμυρίων. 

Ο αριθμός αυτός προέρχεται από τον σειριακό αριθμό που αναγράφεται στο προφίλ κάθε χρήστη του Instagram, ο οποίος εγγράφεται στο Threads, καθώς οι δύο πλατφόρμες είναι άρρηκτα συνδεδεμένες μεταξύ τους. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που θα πρέπει να προσέχετε μην διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Instagram, σε περίπτωση που θέλετε να σβήσετε αυτόν του Threads. 

Την ίδια ώρα το Threads είναι η Νο.1 δωρεάν εφαρμογή στο App Store του iOS, τουλάχιστον στις χώρες που υποστηρίζεται. 

Θέλετε να μάθετε πώς λειτουργεί και τα βασικά του Threads; Πατήστε τότε εδώ