Threads: Αριθμός-ρεκόρ εγγραφών από την πρώτη μέρα για το νέο social media του Zuckerberg

Οι εγγεγραμμένοι χρήστες δείχνουν πόσο viral έγινε το αντίπαλο δέος του Twitter
06 Ιουλίου 2023 20:03
Threads: Αριθμός-ρεκόρ εγγραφών από την πρώτη μέρα για το νέο social media του Zuckerberg

Σε λιγότερο 24 ώρες από το λανσάρισμά του το Threads αποδεικνύει ότι είναι το νέο trending κοινωνικό δίκτυο με αριθμούς-ρεκόρ για ένα νεοσύστατο social media, που διαθέτει ωστόσο τις πλάτες της Meta, μητρικής εταιρίας των Facebook και Instagram. 

Μέχρι και ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ δήλωσε έκπληκτος από τον αριθμό εγγεγραμμένων χρηστών που κατάφερε να έχει το κοινωνικό δίκτυο, το οποίο πλασάρεται ως την εναλλακτική στο Twitter του Elon Musk, καθώς σε λιγότερο από μία μέρα καθώς ξεπερνούν πλέον ήδη τους 30 εκατομμύρια συνδρομητές.

Ο μεγιστάνας και ιδρυτής της Meta έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Threads ανακοινώνοντας το ευχάριστο ορόσημο: "Ουάου, φτάσαμε τις 30 εκατ. εγγραφές μέχρι σήμερα το πρωί. Το νιώθω σαν την αρχή για κάτι ξεχωριστό, αλλά έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας για να χτίσουμε την εφαρμογή."

Μέσα στις πρώτες ώρες λειτουργείας του μετρούσε ήδη 15 εκατομμύρια χρήστες, χωρίς καν να έχει λανσαριστεί σε όλα τα μέρη του πλανήτη. 

Όπως για παράδειγμα στην Ελλάδα και τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς λόγω της αυστηρότερης νομοθεσίας περί προστασίας προσωπικών δεδομένων, ο ερχομός του στα μέρη μας θα καθυστερήσει αρκετά. 

Θέλετε να μάθετε πώς λειτουργεί και τα βασικά του Threads; Πατήστε τότε εδώ