Η Amouranth αποκαλύπτει πόσα χρήματα βγάζει από τα streams που απλά κοιμάται

Καλύτερα να κρατηθείτε...
28 Ιουνίου 2023 20:47
Η Amouranth αποκαλύπτει πόσα χρήματα βγάζει από τα streams που απλά κοιμάται

Η Amouranth είναι μια από τις πιο γνωστές streamers του κόσμου όντας ένα πρώην μεγάλο αστέρι της πλατφόρμας του Twitch, που πλέον βρήκε νέα livestreaming στέγη σε αυτή του Kick. Έχει υπάρξει το επίκεντρο συζήτησης για πολλά αμφιλεγόμενα θέματα της streaming κοινότητας, όμως εκτός αυτών, είναι παράλληλα και μια επιχειρηματίας. Για όσους δε γνωρίζουν εκτός από το ότι είναι streamer και διαθέτει λογαριασμό στο OnlyFans όπου βγάζει εκατομμύρια από το περιεχόμενο που πουλάει, είναι και ιδιοκτήτρια πολλών βενζινάδικων και ακινήτων στο Τέξας των ΗΠΑ

Η διάσημη streamer, που κατά κόσμον είναι γνωστή ως Kaitlyn Siragusa, βρέθηκε καλεσμένη στο podcast "The Iced Coffee Hour" όπου μίλησε για τις διάφορες επιχειρηματικές δραστηριότητες και αναφέρθηκε σε ένα από τα πιο επιτυχημένα streams από άποψης χρημάτων που κάνει σε συνάρτηση με το πόσο λίγη...προσπάθεια απαιτούν. 

Ο λόγος για τα sleep streams που κάνουν ακριβώς όπως προδίδει και το όνομά τους: ο κάθε streamer αφήνει ανοιχτή την κάμερα για όσο κοιμάται και όσο οι θεατές του τον παρακολουθούν, προσπαθούν συχνά να του κάνουν φάρσες ή να τον τρομάξουν. Για παράδειγμα οι θεατές μπορεί να κάνουν donate κάποιο ποσό ώστε να ενεργοποιήσουν μια ειδοποίηση που θα ξυπνήσει τον streamer. 

Ο ένας εκ των παρουσιαστών του podcast, o Graham Stephan, δήλωσε εντυπωσιασμένος από το ότι βγάζει λεφτά από το Twitch ενώ κοιμάται, γεγονός που δεν το είχε ακούσει ποτέ του. Όταν την ρώτησε πόσα βγάζει κατά μέσο όορο σε αυτά τα streams ύπνου η απάντηση θα εντυπωσιάσει για ποικίλους λόγους. 

"Αν μετρήσουμε μόνο το Twitch, τότε βγάζω περίπου κανα δύο χιλιάδες δολάρια, αλλά αν τα μετρήσω αυτά σε μετατροπές (conversions), πιθανότατα, προς το OnlyFans, ενώ κοιμάμαι, τότε μπορεί να φτάσουν τα 10.000-15.000 δολάρια" δήλωσε η 29χρονη Amouranth για το μέσο εισόδημά της από κάθε τέτοιο sleep stream.

Έτσι λοιπόν, από το Twitch βγάζει περίπου $2.000 και ακόμη $10-15.000 από τον κόσμο που μαθαίνει για το OnlyFans της εκείνη την ώρα και γίνεται συνδρομητής στη σελίδα της. Βέβαια, λόγω διαφόρων προβλημάτων στο πρόγραμμά της δεν πραγματοποιεί τέτοια streams συχνά. 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το βίντεο από την εμφάνισή της στο εν λόγω podcast.